Καίτη Φίνου: «Είπα στη μητέρα μου στα 16 μου ότι με βίασε γνωστός και δεν με πίστευε» | Video

καίτη-φίνου-είπα-στη-μητέρα-μου-στα-16-μ-1030025

Για τη σεξουαλική κακοποίηση που βίωσε όταν ήταν 16 ετών από πρόσωπο κοντά στο οικογενειακό της περιβάλλον μίλησε η ηθοποιός Καίτη Φίνου στην εκπομπή «Καλύτερα δε Γίνεται» του Alpha.

Η Καίτη Φίνου αναφέρθηκε στην αποκάλυψη που είχε κάνει για πρώτη φορά, το 2000, σε βραδινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη.

«Κανένας ψυχολόγος δεν μπορεί να ξέρει πως νιώθει μια γυναίκα που είναι θύμα βιασμού. Είπε ότι πήγε στην αστυνομία και την αντιμετώπισαν περίεργα. Ένιωσα προσβολή. Το 1977 στην αστυνομία σε κοίταγαν σαν να “τα ήθελες λίγο κιόλας”. Αφού ούτε η μητέρα μου δεν πίστευε ότι έγινε κάτι τέτοιο. Αν δε σε πιστεύουν μετά το κρατάς μέσα σου” είπε η Καίτη Φίνου. “Είναι το μυστικό σου”», είπε.

Αναφερόμενη στις κρίσεις πανικού και το θάνατο των δυο αδελφών της είπε: «Πάθαινα κρίσεις πανικού. Τώρα δεν παθαίνω αλλά η κατάθλιψη παραμένει. Ειδικά μετά το χαμό των δυο αδελφών μου θέλω βοήθεια. Δεν το λέω για να με λυπηθεί κάποιος αλλά μετά το θάνατό τους είμαι εντελώς μόνη στη ζωή. Ευτυχώς έχω φίλους που στέκονται πλάι μου. Αισθάνομαι ευλογημένη παρά τα όσα έγιναν».

Η πικρία για τους συναδέλφους της; «Δεν θέλω να ξανακάνω θέατρο με τίποτα. Οι επιχειρηματίες έριχναν στο τραπέζι το όνομά μου και οι συνάδελφοί μου οι ηθοποιοί τελικά δεν με θέλανε στις δουλειές. Με έχουν κόψει από πολλές δουλειές. Μεγάλη πρωταγωνίστρια είπε “Εγώ να παίξω στο θέατρο που έπαιξε η Φίνου; όχι”».

Πηγή: topontiki.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook