Καίτη Φίνου: Έπεσε θύμα ηλεκτρονικής απάτης – Της “άδειασαν” τον τραπεζικό λογαριασμό

καίτη-φίνου-έπεσε-θύμα-ηλεκτρονικής-α-1350700

Θύμα διαδικτυακής απάτης έπεσε η Καίτη Φίνου, αφού επιτήδειοι της “άρπαξαν” το χρηματικό ποσό που είχε στον τραπεζικό λογαριασμό της.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1 την Τρίτη και εξήγησε ότι επρόκειτο για fake ιστοσελίδα, η οποία έμοιαζε πολύ με την ιστοσελίδα της τράπεζας.

Στη συνέχεια, η Καίτη Φίνου υπογράμμισε ότι τα χρήματα που είχε στον λογαριασμό της δεν ήταν πολλά, αλλά αρκούσαν για τα έξοδα της εβδομάδας.

«Και που να μην μου έπεφτε και το φλουρί. Εγώ δεν είχα ποτέ μου τραπεζική κάρτα. Έβγαλα λόγω της covid -της καραντίνας μάλλον- και δεν ήξερα τι συμβαίνει, δεν είχα διαβάσει για e-mail, δεν είχα διαβάσει για τίποτα. Χθες μου έβαλαν στον λογαριασμό κάποια λεφτά και μέσα σε ένα δευτερόλεπτο, πριν καν προλάβω να ανοίξω το κινητό μου, αυτά τα χρήματα είχαν εξαφανιστεί. Δεν ήταν μεγάλο το ποσό, αλλά ήταν αρκετό για εμένα για να περάσω την εβδομάδα μου.

Θα προχωρήσω σε αμφισβήτηση της συναλλαγής, αλλά μου είπαν να περάσουν 48 ώρες. Αλλά από ό,τι μου έγραψαν και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κατάλαβα ότι πολλοί την έχουν πατήσει και πολλοί με έβγαλαν και χαζή, γιατί εγώ δεν ήξερα ότι έχουν αντιγράψει την ιστοσελίδα της τράπεζας. Χθες πήγα στην τράπεζα. Δεν θα το άνοιγα αν δεν έγραφε “η χρεωστική σας κάρτα έχει τεθεί προσωρινά σε αναστολή”. Μου έγραφε και από κάτω “αυτή είναι η τρίτη ειδοποίηση”. Άρα υπήρχαν και άλλες δύο στις οποίες δεν έδωσα σημασία. Μάλλον ξέρουν που χτυπάνε» είπε στο “Πρωινό” η Καίτη Φίνου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook