Kαιρός για floral! Ιδέες για το πως να το φορέσεις φέτος | Photos

kαιρός-για-floral-ιδέες-για-το-πως-να-το-φορέσ-1066654

Είναι μια από τις πιο κλασικές τάσεις του καλοκαιριού. Το φορούν οι διάσημες, το βλέπουμε στα street styles… και όλες εμείς το έχουμε ορίσει ως το must μοτίβο ειδικά μόλις μπει η Άνοιξη. Αναφέρομαι φυσικά στο floral, μια δυνατή τάση, που και φέτος δεν θα μπορούσε να μας αφήσει αδιάφορες.

Βγαίνουμε σιγά σιγά από την καραντίνα και σίγουρα η διάθεση μας θέλουμε να εναρμονιστεί με την εποχή, την άνοιξη. Χρώματα και prints θα μας φτιάξουν το mood και αν θέλουμε να ανακαλύψουμε νέα σύνολα τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή.

Άνοιξε την ντουλάπα σου και δες όλα τα floral κομμάτια που διαθέτεις. Αλήθεια, εσύ ξέρεις πως θα το συνδυάσεις ώστε να μην φαίνεσαι ίδια με πέρσι; Οκ, οι κανόνες είναι οι βασικοί με κάποιες διαφορές, τσέκαρε όμως πως το φορούν αυτήν τη στιγμή στα street styles του εξωτερικού και πάρε ιδέες.

Προς τα κάτω θα βρεις πολλά και διαφορετικά στιλ που μπορείς να προσαρμόσεις στις δικές σου εμφανίσεις. Casual, minimal, chic, extravagant looks δίνουν το παρόν και μας υπενθυμίζουν πως καλοκαίρι χωρίς λουλούδια, δεν γίνεται!

Η τέλεια στιγμή για ένα floral παντελόνι σε άνετη γραμμή με ένα ελαφρύ, ανοιξιάτικο πλεκτό. Ακολούθησε τους styling κανόνες της Jeanne Damas και ολοκλήρωσε το σύνολο σου με pastel παπούτσια και ψάθινη τσάντα.

Eνα floral πανωφόρι είναι η καλύτερη λύση τώρα που ο καιρός φτιάχνει αλλά θες και κάτι για να σε ζεστάνει. Τα λουλούδια θα δώσουν μία sping άισθηση και ένα ελαφρύ παλτό, σακάκι ή κιμονό είναι στιλάτη επιλογή που θα σου ανανεώσει ακόμη και το βασικό σου denim look.

Tίποτα δεν πάει καλύτερα με το τζιν από ένα vintage floral πουκάμισο με χρώματα που σε φωτίζουν και φυσικά μπαλαρίνες! Το απόλυτο ανοιξιάτικο look από την Αlexa Chung!

Συνδύασε μία απόλυτα καλοκαιρινή παντελόνα τώρα δίνοντας της ένα city look. Φόρεσέ την με ένα ανδρικό πουκάμισο δίνοντας στο σύνολο μία cool αίσθηση και βγάλε έτσι από την ντουλάπα την floral παντελόνα που έχεις μόνο για τις διακοπές σου!

Διάλεξε έντονα χρώματα στα floral pritns που φοράς και συνδύασε την floral φούστα σου ή το φόρεμα σου με μπεζ top- ζακέτα δίνοντας ένα σοφιστικέ αποτέλεσμα στο σύνολο. Βασική προϋπόθεση εδώ τα flat shoes που θα δώσουν το σωστό detail σε μία τέτοια εμφάνιση.

Εκτός από τα ρούχα, floral λεπτομέρειες μπορούν να έχουν και οι τσάντες ή οι πλατφόρμες. Τόλμησε να τα συνδυάσεις και όλα μαζί. Αν σου φαίνεται πολύ τολμηρό το παραπάνω εγχείρημα, βάλε απλά ένα floral αξεσουάρ στη ζωή σου που σου αρέσει.

Με το αγαπημένο μας λευκό τζιν που θα το φορέσουμε πολύ μετά την καραντίνα, το πιο όμορφο top που μπορούμε να συνδυάσουμε είναι ένα floral! Πουκάμισο ή μπλούζα θα μας δώσει το απόλυτο αποτέλεσμα και σίγουρα είναι ένα σύνολο για το γραφείο ή για μία έξοδο!

Μία ακόμη επιλογή για τα τζιν που τώρα θα φορέσουμε πιο πολύ από όλα τα bottom κομμάτια είναι τα floral top με volume μανίκια που αγαπήσαμε πέρσι αλλά θα φορέσουμε αρκετά και φέτος αφού είναι ξανά μια από τις μεγαλύτερες τάσεις!

Πηγή: tlife.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook