“Καίνε” τη Ρούλα Πισπιρίγκου οι καταθέσεις των γιατρών – Καθυστέρησε να ενημερώσει για την ανακοπή της Μαλένας

καίνε-τη-ρούλα-πισπιρίγκου-οι-κατα-1411468

Συνεχίζονται εντατικά και υπό άκρα μυστικότητα οι έρευνες των ανδρών του ανθρωποκτονιών για την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε το MEGA, ολοκληρώθηκαν την Πέμπτη οι καταθέσεις πέντε γιατρών και νοσηλευτών του Ογκολογικού νοσοκομείου «Ελπίδα» αλλά και της μονάδας ΜΕΘ του νοσοκομείου «Αγλαΐα Κυριακού» στο τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής, για τον θάνατο της Μαλένας τον Απρίλιο του 2019.

Ανάμεσα σε αυτούς που κατέθεσαν είναι και ο 42χρονος εντατικολόγος που προσπάθησε να κάνει την ανάνηψη στη Μαλένα το 2019. Είναι ο ίδιος που έκανε την ανάνηψη στην Τζωρτζίνα τον Ιανουάριο του 2022. Ο συγκεκριμένος εντατικολόγος είχε καταθέσει μάλιστα στην Αστυνομία, την παντελώς αδιάφορη στάση της 33χρονης κατηγορούμενης, Ρούλας Πισππιρίγκου, η οποία ρωτούσε για τον βηματοδότη ενώ είχε μόλις μάθει ότι το παιδί της είχε πεθάνει.

Η Μαλένα δεν είχε ηπατική ανεπάρκεια, κατέθεσαν γιατροί

Οι γιατροί από το ογκολογικό νοσοκομείο «Ελπίδα» κατέθεσαν πως η Μαλένα δεν είχε σε καμία περίπτωση ηπατική ανεπάρκεια. Τόνισαν πως επρόκειτο για έναν αιφνίδιο και αδικαιολόγητο θάνατο. Χαρακτηριστικά ανέφεραν πως δεν παρουσίασε συμπτώματα ικτέρου, ούτε αναπνευστικά ή συγχυτικά φαινόμενα, και πως δεν μπορούσαν να εξηγήσουν τον θάνατό του.

Οι γιατροί επισήμαναν την καθυστέρηση ενημέρωσης της 33χρονης μητέρας όταν η Μαλένα έπαθε την ανακοπή

Οι γιατροί που έσπευσαν από τη ΜΕΘ για να κάνουν την ανάνηψη είπαν ότι το παιδί ήταν μελανιασμένο και ότι δεν υπήρχε ουσιαστικά λειτουργία του πνεύμονα ώστε να βοηθηθεί αναπνευστικά. Τέλος, επεσήμαναν ότι υπήρξε καθυστερημένη ενημέρωση από τη μητέρα, τη Ρούλα Πισπιρίγκου, προς τους γιατρούς του «Ελπίδα» και πως όταν έφτασαν το παιδί ήταν ήδη σχεδόν νεκρό και ήταν ήδη πάρα πολύ αργά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook