Κάηκε ολοσχερώς σπίτι στα Χανιά – Εμπρησμό καταγγέλλουν οι ένοικοι: «Όποιος το έκανε θα πληρώσει με το αίμα του» | Photos + Video

κάηκε-ολοσχερώς-σπίτι-στα-χανιά-εμπρ-1006674

Ολοσχερής ήταν η καταστροφή σε σπίτι στην περιοχή των Μουρνιών στα Χανιά, μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας.

Η φωτιά έγινε αντιληπτή λίγο μετά τις 6 το απόγευμα, με 3 υδροφόρα οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χανίων με 8 πυροσβέστες να σπεύδουν στο σημείο και να περιορίζουν τις φλόγες στο εσωτερικό του οικήματος, το οποίο κάηκε ολοκληρωτικά.

Ωστόσο, οι ζημιές ήταν μόνο υλικές, αφού δεν υπήρχε κάποιος μέσα στο σπίτι, όπως ενημέρωσε ο ιδιοκτήτης, καταγγέλλοντας παράλληλα για εμπρησμό και υποστηρίζοντας οτι θα χρησιμοποιήσει όλα τα ένδικα μέσα για να καταδικάσει τον υπαίτιο, με συγγενή να σχολιάζει χαρακτηριστικά οτι όποιος το έκανε «θα πληρώσει με το αίμα του».

zarpanews.gr

2 thoughts on “Κάηκε ολοσχερώς σπίτι στα Χανιά – Εμπρησμό καταγγέλλουν οι ένοικοι: «Όποιος το έκανε θα πληρώσει με το αίμα του» | Photos + Video

  1. Ναι ενταξει αν αυτο το σπιτι το εχει φτιαξει πολιτικος μηχανικος εγω θα καψω το πτυχιο μου!!!!Ο ορισμος του αυθαιρετου!!!Ενας Θεος ξερει τι πατεντες κανανε γαι το ρευμα και πηρε φωτια!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook