Και του χρόνου! Κοπή τη πίτα στο zarpanews.gr και στον Super Fm 89.6 | Photos

και-του-χρόνου-κοπή-τη-πίτα-στο-zarpanews-gr-και-σ-984545

Την καθιερωμένη βασιλόπιτα για τη νέα χρονιά έκοψαν οι εργαζόμενοι στο zarpanews.gr και στoν Super Fm 89.6.

Σε… γιορτινό κλίμα και χωρίς την πίεση της καθημερινότητας, βρήκαμε την ευκαιρία να συναντηθούμε όλοι όσοι απαρτίζουμε την ομάδα των δύο Χανιώτικων Μέσων Ενημέρωσης.

Το δημοσιογραφικό, μουσικό, τεχνικό και διαφημιστικό τμήμα αφού απόλαυσε το εξαιρετικό μενού που ετοίμασε το γνωστό εστιατόριο Τα Νεώρια στο Ενετικό Λιμάνι, με τη φροντίδα του Γιάννη Ξυλούρη, παρακολούθησε με την… αρμόζουσα αγωνία την κοπή της βασιλόπιτας από τον Διευθυντή και ιδιοκτήτη των Μέσων, Δημήτρη Παππά.

Λίγο πριν την κοπή της πίτας, ο Δημήτρης Παππάς αφού ευχαρίστησε όλα τα μέλη της ομάδας για την καλή δουλειά που κάνουν, αναφέρθηκε στους στόχους που είχαν τεθεί για το 2019 και έγιναν πραγματικότητα, αλλά και στα σχέδια τόσο για το zarpanews.gr όσο και για τον Super fm το 2020.

Εξάλλου αυτή θα είναι η χρονιά που το ραδιόφωνο της πόλης κλείνει 25 χρόνια στον «αέρα» των Χανίων, γενέθλια τα οποία θα γιορταστούν με ένα μεγάλο event και πολλές εκπλήξεις για τους ακροατές.

Όσο για το φλουρί αλλά και το δώρο που το συνόδευσε, αυτό «έπεσε» στην Ευτυχία Μανιουδάκη, κόρη της Αγγελικής Χαραλαμπάκη από το τμήμα marketing.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook