Και το όνομα αυτού… Kydon Palace – Πότε θα δρομολογηθεί μόνιμα στη γραμμή Χανιά – Πειραιάς

και-το-όνομα-αυτού-kydon-palace-πότε-θα-δρομολ-918613

Την θέση του στο «Μykonos Palace» αναμένεται να δώσει το πλοίο των Μινωικών Γραμμών, «Festos Palace» που από την Κυριακή τέθηκε σε σύντομη ακινησία στο κεντρικό λιμάνι του Πειραιά.

Όπως μεταδίδει το ellinikiaktoploia.net ,το εν λόγω πλοίο που βρίσκεται, παραπλεύρως των μόνιμων δεξαμενών του Ο.Λ.Π., πρόκειται να μετονομαστεί από «Festos Palace» σε «Kydon Palace», με σκοπό να δρομολογηθεί μόνιμα στη γραμμή των Χανίων.

Εξάλλου, το επόμενο χρονικό διάστημα, αλλαγή ονόματος θα γίνει και σε άλλα δύο πλοία των Μινωικών Γραμμών, τα «Mykonos Palace» και «Κnossos Palace», με τις φήμες μάλιστα να θέλουν το «Κnossos Palace» να αναχωρεί οριστικά για την Ιταλία και στην θέση του να γυρνάει το «Cruise Bonaria» (ex.Olympia Palace).

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, πολύ σύντομα θα έχουμε επιστροφή στην κανονικότητα από τις Μινωικές γραμμές με δύο πλοία στο Ηράκλειο και ένα πλοίο στα Χανιά.

zarpanews.gr

3 thoughts on “Και το όνομα αυτού… Kydon Palace – Πότε θα δρομολογηθεί μόνιμα στη γραμμή Χανιά – Πειραιάς

  1. Βέβαια τώρα που καλοκαίριαζει και ανεβαίνει η κίνηση βάζουν πάλι πλοίο για να κάνουν αρπαχτή οι Μινωϊκές. Κάθε χειμώνα δήθεν τα ¨φτιάχνουν τα επισκευάζουν¨ και μεταφέρουν τους Χανιώτες μέσω Ηρακλείου μετά από μια οδησσεια 13 ωρών.Ποιος λογαριάζει τους ταξιδιώτες, δώσε μας σανό μας αρέσει να τον τρώμε αμασητο

    1. Οι Μινωικές Γραμμές έχουν ενημερώσει πως διαθέτουν πλέον 5 πλοία με scrubbers, συσκευές που καθαρίζουν το καυσαέριο και τα πλοία τους είναι τα πλέον οικολογικά. Φαντάζομαι για να γίνει αυτό απαιτούνται εργασίες και τα πλοία πρέπει να σταματήσουν τα ταξιδεύουν. Όπως έχουν πει έφτιαξαν 3 πέρυσι και τα 2 φέτος. Δεν διαφωνώ καθόλου μαζί σου, οι ώρες του ταξιδιού ήταν υπερβολικές. Είμαστε πολύ τυχεροί που στα Χανιά υπάρχουν 2 πλοία αυτή τη στιγμή, για ρώτα τους ξενοδόχους των Αγίων Αποστόλων, έχουν επιστρέψει οι Έλληνες τουρίστες, οι οποίοι έχουν λίγα παραπάνω χρήματα να ξοδέψουν στην πόλη αντί για το πλοίο.

  2. Συμφωνώ για τους τουρίστες σκέψου όμως και τους μόνιμους που ταξιδεύουν όλο τον χρόνο. Προσπάθησε να βγάλεις εισιτήρια τα Χριστούγεννα για την οικογένεια σου να δεις πως θα ψάχνεις συντεχνοκουμπαρους με διασυνδέσεις στην ΑΝΕΚ για να βρεις καμπίνα, ίσως τότε καταλάβεις την αξία του δεύτερου πλοίου όλο τον χρόνο. Ο χρόνος όμως θα δείξει αν τον Οκτώβρη του 2020 θα το «‘επισκευάσουν οικολογικά ‘» και αυτό μέχρι την άνοιξη του 2021.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook