Και τα καραγκιοζιλίκια συνεχίζονται… Κέρασαν κόλλυβα την Παγώνη στο MEGA

και-τα-καραγκιοζιλίκια-συνεχίζονται823-1361652

Έξαλλη έγινε η Ματίνα Παγώνη όταν βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Κοινωνία Ώρα Mega” καθώς το καλωσόρισμα που της επεφύλασσαν οι παρουσιαστές νωρίς το πρωί της Παρασκευής δεν της άρεσε καθόλου.

Συγκεκριμένα, η Ανθή Βούλγαρη προσέφερε κόλλυβα στην Ματίνα Παγώνη με την ίδια να μην πιστεύει στα μάτια της. “Εμείς έχουμε αποκτήσει νέα συνήθεια τώρα, τρώμε κόλλυβα αυτές τις μέρες” είπε η δημοσιογράφος με την Ματίνα Παγώνη να απαντά: “Καλά, πλάκα κάνετε πρωί πρωί; Κα Βούλγαρη μην έρθετε προς τα εδώ, εγώ είμαι προληπτική, δεν μπορώ πρωί πρωί κόλλυβα”.

Η Ανθή Βούλγαρη ωστόσο δεν έκανε πίσω… “Σας παρακαλώ! Αν είναι δυνατόν τώρα! Κύριε Χασαπόπουλε θα σοβαρευτούμε εδώ πέρα; Συγγνώμη, ήρθα πρωί πρωί για να μου δώσετε κόλλυβα; Θα σοβαρευτείτε ή θα σηκωθώ να φύγω; Παρενέργειες τις COVID είναι αυτές; Είναι σοβαρά πράγματα αυτά; Μη με εκνευρίζετε τώρα! Είμαι προληπτική, δεν μπορώ αυτά τα πράγματα! Σε κηδεία πήγα;” φώναζε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο να την ρωτά αν τα κόλλυβα θεωρούνται super food.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook