Και στις γιορτές, τα γλυκά στα Χανιά… είναι μόνο Μοντέρνο | Photos

και-στις-γιορτές-τα-γλυκά-στα-χανιά-ε-791025

Γιορτές χωρίς γλυκά…. δεν γίνονται και όταν λέμε γλυκά στα Χανιά, εννοούμε… Μοντέρνο.

Το αγαπημένο ζαχαροπλαστείο χρόνια τώρα είναι σταθερή επιλογή και στα γλυκά των Χριστουγέννων. Μελομακάρονα και κουραμπιέδες που όλοι γνωρίζουμε για την απίθανη γεύση τους και την ποιότητά τους με αγνά υλικά: μέλι, βούτυρο γάλακτος και ολόκληρο αμύγδαλο. Η Χριστουγεννιάτικη πουτίγκα είναι επίσης ψηλά στις προτιμήσεις, αλλά και το panetone.

Ειδικά για το panetone, τα καταστήματα Μοντέρνο έχουν μια φανταστική μιλανέζικη συνταγή, σύμφωνα με την οποία το διάσημο ιταλικό γλυκό των ημερών φτιάχνεται χωρίς διογκωτικά, με φυσικό προζύμι. Τα γλυκά κρέμονται για αρκετές ώρες ανάποδα έτσι ώστε να διατηρήσουν τον όγκο τους και αυτό τα κάνει τόσο ιδιαίτερα!

Όπως είναι φυσικό, το ενδιαφέρον όσο πλησιάζουμε στην Πρωτοχρονιά επικεντρώνεται στις βασιλόπιτες! Κι εκεί, το Μοντέρνο συνδυάζει το κλασικό με το προχωρημένο, προτείνοντάς μας δύο επιλογές: Την γνωστή γεύση της βασιλόπιτας με την κλασική συνταγή που συνεχίζεται εδώ και 70 χρόνια, και μία πολύ ιδιαίτερη γεύση με παπαρουνόσπορο και γλάσο λεμονιού που τα τελευταία χρόνια κατακτά τις προτιμήσεις των Χανιωτών.

Φυσικά στα καταστήματα Μοντέρνο μπορείτε να βρείτε δεκάδες εορταστικά καλάθια με πεντανόστιμα γλυκά και κρασιά για να προσφέρετε δώρο στους αγαπημένους σας, αμέτρητα κεράσματα, πεντανόστιμα τσουρέκια με πραλίνα, κάστανο, bueno, μπισκότο oreo και φυσικά όλες οι γλυκές και αλμυρές δημιουργίες των καταστημάτων που είναι κοντά μας καθημερινά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook