Και όμως, αυτή η πολυώροφη τούρτα γάμου κόστισε μόλις 50 δολάρια

και-όμως-αυτή-η-πολυώροφη-τούρτα-γάμου-907762

Αν έχεις παντρευτεί πρόσφατα και πλήρωσες μία μικρή περιουσία για την τούρτα, καλύτερα να μην διαβάσεις πόσα πλήρωσε ένα ζευγάρι στην Αμερική, γιατί θα πάθεις κατάθλιψη!

Είναι γνωστό σε όλους ότι όσο πιο εντυπωσιακή μια τούρτα γάμου και όσοι περισσότεροι οι όροφοι της, τόσο αυξάνεται και η τιμή. Αλλά και κάτι πιο απλό να επιλέξεις, δύσκολα η τιμή θα περιοριστεί σε διψήφιο νούμερο. Ένα ζευγάρι όμως, κατάφερε να έχει μία πραγματικά εντυπωσιακή, πολυώροφη τούρτα πληρώνοντας μόλις $50 ή 45 ευρώ.

Η Αμερικανίδα Instagrammer Jessica Hoyle-King, με τον λογαριασμό @cottagefarmhouse ανέβασε πρόσφατα τη φωτογραφία από την τούρτα γάμου του αδερφού της και όπως αποκάλυψε για να φτιαχτεί χρειάστηκαν ελάχιστα χρήματα και μία δόση δημιουργικότητας.

Η τετραώροφη τούρτα είναι διακοσμημένη με αληθινά λουλούδια και μοιάζει σαν να έχει φτιαχτεί σε ζαχαροπλαστείο και φυσικά, σαν να κόστισε αρκετά. Ωστόσο, όπως δηλώνει η Jessica Hoyle-King, για τη δημιουργία της χρειάστηκαν μόλις δύο τούρτες από την αλυσίδα καταστημάτων Costco -που πουλάει από τρόφιμα μέχρι ηλεκτρικές συσκευές-, καθώς και μερικά λουλούδια από την επίσης μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων Trader Joe.

Ένας από τους συγγενείς της νύφης βέβαια είναι ζαχαροπλάστης και ήταν αυτός που ανέλαβε τη σύνθεση, αλλά και πάλι το αποτέλεσμα δεν αλλάζει: ξόδεψαν μόλις $50 και κατάφεραν να έχουν μία ονειρεμένη τούρτα, η οποία σερβιρίστηκα μάλιστα σε 150 καλεσμένους!

olivemagazine.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook