Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή: Άγνωστες ιστορίες από τα γυρίσματα της αγαπημένης σειράς

Η κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» συνάντησε την αγαπημένη ηθοποιό Μαρία Παπαλάμπρου, η οποία διηγήθηκε άγνωστες ιστορίες από τα γυρίσματα της αγαπημένης σειράς «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή»!

«Η πρόταση για το ρόλο της Νάνσυ ήρθε από το σεναριογράφο της σειράς, Λευτέρη Καπώνη. Το Λευτέρη Καπώνη το γνώρισα ακριβώς την περίοδο που έγραφε το σενάριο και με θεώρησε ιδανική για το ρόλο. Με το Λευτέρη Καπώνη γίναμε φίλοι και άρχισε να γράφει πάνω στη δική μου προσωπικότητα το ρόλο», ανέφερε η αγαπημένη ηθοποιός για το ρόλο της «Νάνσυ» που ενσάρκωνε στην αγαπημένη σειρά.

«Το κοινό με ταύτισε με το ρόλο της Νάνσυ και νόμιζε πως ήμουν χορεύτρια ενώ δεν είμαι. Η “Νάνσυ” ήταν ένας ρόλος διαφορετικός από ό,τι είχα παίξει μέχρι τότε. Ο κόσμος με σταματούσε στο δρόμο και μου έδειχνε την αγάπη του, την οποία βιώνω ακόμα. Στο δρόμο με φωνάζαν πάντα “Νάνσυ” ή «τίγρη». Είχα μάθει να ακούω σε αυτά. Μια φορά κάποιος φώναζε “Νάνσυ” και δε γύρισα. Τότε έξαλλος μου είπε: “δεν ακούς τόση ώρα που σε φωνάζω; γιατί δεν μας μιλάς; ψωνίστηκες κι εσύ;”. Το όνομα “τίγρης” βγήκε επειδή έλεγα τον Παρτσαλάκη έτσι. Αυτό έμεινε και έγινε το επίσημό μου ψευδώνυμο», πρόσθεσε για την αγάπη που γνώρισε από το ελληνικό κοινό, μέσω του ρόλου της.

«Στο πρώτο μου επεισόδιο για τη σειρά που έγινε στην Κυψέλη, ένας οδηγός αφαιρέθηκε γιατί μας κοίταζε και έγινε μια καραμπόλα με πέντε, έξι αυτοκίνητα», περιέγραψε η ίδια.

«Όταν ήρθε η ώρα να φύγω από τη σειρά, είχα αποφασίσει να κάνω κάτι άλλο», εξήγησε η Μαρία Παπαλάμπρου και παραδέχτηκε ότι «Το τελευταίο γύρισμα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένο. Αποφεύγω το να χαιρετάω τους συνεργάτες. Θεώρησα τότε ότι θα βρεθούμε ξανά σύντομα. Για πολύ καιρό είχα μια μελαγχολία όταν έφυγα από τη σειρά. Ήταν μια πολύ αγαπημένη σειρά για το κοινό και το υψηλότερο ποσοστό τηλεθέασης που σημείωσε ήταν 54%».

«Υπήρχαν σκέψεις να γίνει ένα remake της σειράς κάποια χρόνια αργότερα. Γινόντουσαν συζητήσεις που δεν υλοποιήθηκαν. Κυρίως είχαν κάνει συζητήσεις οι άλλοι πρωταγωνιστές της σειράς, όχι εγώ», αποκάλυψε η Μαρία Παπαλάμπρου, προσθέτοντας ότι «Δε θα μπορούσε σίγουρα πλέον να γίνει ένα remake μετά το θάνατο του Λευτέρη Καπώνη. Κανείς δε θα μπορούσε να ξαναγράψει τη σειρά όπως την έγραψε εκείνος».

Τέλος, η Μαρία Παπαλάμπρου αποκάλυψε και την ιστορία πίσω από το ψευδώνυμο «ακάλυπτος», του ρόλου που ενσάρκωνε ο Αντώνης Καφετζόπουλος στο «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή»!

«Το παρατσούκλι “ακάλυπτος” ήταν μια ιδέα του σεναριογράφου, επειδή αυτός ο τύπος άφηνε ακάλυπτες τις επιταγές και τη σύζυγό του», είπε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ