Kαι η Μελάνια αρνείται να αφήσει τον Λευκό Οίκο – Δεν ορίζει συνάντηση με τη σύζυγο Μπάιντεν

kαι-η-μελάνια-αρνείται-να-αφήσει-τον-λευ-1132791

Το δρόμο του συζύγου της φαίνεται να ακολουθεί και η Μελάνια Τραμπ, αφού σύμφωνα με όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας αρνείται να ορίσει ημερομηνία συνάντησης με τη διάδοχό της, Τζιλ Μπάιντεν.

Όπως φαίνεται η Μελάνια ευθυγραμμίζεται μέχρι τώρα με τη θέση του συζύγου της, παρά τα όσα έχει γράψει ο Τύπος για την ψυχρότητα ανάμεσά τους.

Τηρώντας τις θέσεις του συζύγου της, ο οποίος εμμένει στα περί νοθείας και δικής του νίκης, η Μελάνια φαίνεται, επίσης, να μην αποδέχεται το αποτέλεσμα της κάλπης.

Πηγή: topontiki.gr

One thought on “Kαι η Μελάνια αρνείται να αφήσει τον Λευκό Οίκο – Δεν ορίζει συνάντηση με τη σύζυγο Μπάιντεν

  1. Χωρίς κομματικές παρωπίδες η πραγματικότητα είναι ότι οι εκλογές έχουν κριθεί από τα ΜΜΕ και όχι από εκλέκτορες αφού συνεχίζεται η καταμέτρηση, έχει αναμιχθεί το υπουργείο δικαιοσύνης με εισαγγελείς για να εξετάσουν τις περιπτώσεις νοθείας και επίσης έχει ανακατευθεί ο Άρειος Πάγος για να ακούσει τις καταγγελίες και να βγάλει απόφαση.
    Επομένως όλοι όσοι πανηγυρίζουν η συγχαίρουν απλώς είναι ανίδεοι στη πολιτική πραγματικότητα της Αμερικής η τα λένε για να δημιουργήσουν εντυπώσεις και να αποθαρρύνουν τους ψηφοφόρους του Τραμπ.
    Νέα προς ενημερωση: Το Σαββατοκύριακο θα γίνουν τεράστιες συγκεντρώσεις οπαδών του Τραμπ στην Ουάσινγκτον και σε αλλά μέρη της Αμερικής για να φωνάξουν «η ψήφος μας δεν θα κλαπεί» και λαμβάνοντας υποψιν το αριθμό και την αφοσίωση τους στον Τραμπ τα πράγματα θα αρχίσουν να πιέζουν τους πάντες να πράξουν το σωστό πριν να ξεκινήσουν οι βιοπραγιες. Έτσι άκουσα, αναμένετε παραιτερω !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook