Και gold και silver το inTOWN Chania Free Press Magazine – Δύο βραβεία για το χανιώτικο περιοδικό από τα Regional Media Awards 2021!

και-gold-και-silver-το-intown-chania-free-press-magazine-δύο-βραβεία-για-το-1314758

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα, 8 Νοεμβρίου στο Radisson Blu Park, η τελετή απονομής των Regional Media Awards 2021, των βραβείων για τα πιο καινοτόμα Περιφερειακά και Τοπικά Μέσα της BOUSSIAS, με το υψηλό επίπεδο των συμμετοχών να αναδεικνύει ολόκληρη την ολόκληρη την Περιφέρεια τη μεγάλη νικήτρια των βραβείων!

Το αγαπημένο χανιώτικο free press περιοδικό inTOWN συμμετείχε με το τελευταίο γενέθλιο τεύχος του (Νο10) και κέρδισε επάξια δύο Πανελλήνια βραβεία:

1. Το χρυσό (GOLD) βραβείο στην κατηγορία marketing & διαδραστικής επικοινωνίας και

2. Το ασημένιο (SILVER) βραβείο στην κατηγορία Best Overall Presence

Τα δύο βραβεία παρέλαβαν αντίστοιχα ο Υπεύθυνος Marketing & Επικοινωνίας του περιοδικού κ. Γιώργος Ντουντουλάκης και η κόρη της Υπεύθυνης Έκδοσης κυρίας Αγγελικής Χαραλαμπάκη, Ευτυχία Μανιουδάκη.

Τις υποψηφιότητες αξιολόγησε Κριτική Επιτροπή αποτελούμενη από 23 καταξιωμένα στελέχη, υπό την προεδρία της Δημοσιογράφου και Προέδρου της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων, Σάγιας Τσαουσίδου.

Στην Τελετή Απονομής παρευρέθηκε και ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό.

Η Πρόεδρος των Regional Media Awards, μεταξύ άλλων, δήλωσε σχετικά: «Ο περιφερειακός Τύπος πρέπει να στηριχθεί. Τα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ήταν, είναι και θα είναι προτεραιότητα για τους κατοίκους της περιφέρειας.

Στη σημερινή εποχή που όλα μα όλα περνάνε μέσα από το διαδίκτυο, οι περισσότεροι ιδιοκτήτες των Μέσων αυτών προσπαθούν με νύχια και με δόντια να συντηρηθούν με τις όποιες καταχωρήσεις φιλοξενούν στα φύλλα τους.

Τα βραβεία για τον περιφερειακό τύπο είναι η ελάχιστη επιβράβευση για το έργο που επιτελούν, δίνοντας αξία στην προσπάθεια των ανθρώπων που αξίζει να τιμηθούν».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook