Και επίσημα στο Παγκρήτιο η Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου!

και-επίσημα-στο-παγκρήτιο-η-εθνική-ομά-802005

Είναι πλέον οριστικό και επίσημο. Για τα επόμενα 4 χρόνια το Παγκρήτιο θα είναι η έδρα της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου!

«Είναι εκπεφρασμένη η βούληση της Ομοσπονδίας ότι θέλουμε να παίξουμε στο Παγκρήτιο. Η σημερινή κουβέντα περιστραφεί σε λεπτομέρειες. Είμαι πεπεισμένος ότι άμεσα, σε δύο-τρεις μέρες θα έχουν λυθεί προβληματάκια στη λεπτομέρεια και όχι στον.στρατηγικό στόχο. Και θα προχωρούμε έτσι όπως έχουμε σχεδιάσει ώστε η Εθνική να παίξει στο Παγκρήτιο, όχι μόνο τους αγώνες για το επόμενο Euro, αλλά και για την επερχόμενη διοργάνωση, τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου», τονίζει ο πρόεδρος της ΕΠΟ Ευάγγελος Γραμμένος.

«Είναι ένα μεγάλο γεγονός για την πόλη. Η έδρα της Εθνικής θα είναι μόνιμα στο Παγκρήτιο. Τις εργασίες εκσυγχρονισμού του σταδίου τις αναλάβαμε από κοινού. Ο Δήμος Ηρακλείου ανέλαβε το κομμάτι που του αναλογεί και θα το εκπληρώσει στο ακέραιο. Θέλω να πιστεύω ότι θα είμαστε εγκαίρως έτοιμοι για να υποδεχθούμε τον πρώτο αγώνα της Εθνικής που θα είναι τον επόμενο Ιούνιο.», λέει ο δήμαρχος Ηρακλείου κ. Βασίλης Λαμπρινός.

Ο δήμαρχος Ηρακλείου παρατήρησε ότι η μεταφορά της έδρας στο Παγκρήτιο θα έχει πολλαπλά οφέλη «για το brand της πόλεως και κυρίως για την κίνηση που θα προκύψει, εκ του γεγονότος ότι οι επισκέπτες πλέον του νησιού που θα έρχονται για να δουν τους αγώνες, θα είναι από όλη την Ευρώπη».

Η Περιφέρεια θα συνεισφέρει οικονομικά για παρεμβάσεις στο Παγκρήτιο

Η Περιφέρεια Κρήτης θα συνεισφέρει οικονομικά ώστε να γίνουν οι απαραίτητες παρεμβάσεις στο Παγκρήτιο Στάδιο όπου τα επόμενα χρόνια θα είναι η έδρα της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου. Αυτό ανέφερε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης μετά την συνάντηση στο Δήμο με τον Πρόεδρο της ΕΠΟ, τον Δήμαρχο Ηρακλείου και άλλους φορείς. Πιο συγκεκριμένα ο κ. Αρναουτάκης σε δηλώσεις του ανέφερε:

«Στη σημερινή συνάντηση που έγινε με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, με την ΕΠΟ τον Πρόεδρό της, με τον Δήμαρχο, με τον Πρόεδρο της ΕΠΣΗ καταλήξαμε και για τις χρηματοδοτήσεις και για το τρόπο που θα «τρέξουν» οι διαγωνισμοί. Το ζητούμενο είναι, ότι, η Κρήτη θέλει να έχει έδρα εδώ η Εθνική Ελλάδος και όλα τα άλλα ξεπερνιούνται, γιατί υπάρχει και η πολιτική βούληση, η αγάπη του κόσμου. Είμαστε υποχρεωμένοι αυτή την αγάπη του κόσμου να την σεβαστούμε και η Εθνική Ελλάδας να είναι εδώ, και μαζί με το Δήμο προχωρούμε για να υλοποιήσουμε αυτό το σχεδιασμό.

cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook