Και επίσημα παρουσιαστής της «Φάρμας» ο Σάκης Τανιμανίδης

και-επίσημα-παρουσιαστής-της-φάρμας-521203

Τηλεοπτική στέγη στον ΑΝΤ1 θα έχει πλέον ο Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος θα παρουσιάζει τη «Φάρμα».

Καλεσμένος στο «Πρωινό» ο παρουσιαστής είπε για τη συνεργασία του με το κανάλι του Αμαρουσίου και το νέο reality: «Δεδομένου ότι αποφάσισα να είμαι στην Ελλάδα, οποιοδήποτε πρότζεκτ τηλεοπτικό ή μην με έφερνε μακριά από τη γυναίκα μου για έξι μήνες από τη δίδυμη κύηση, ήταν εκτός συζήτησης.

Οπότε θα έπρεπε να βρω κάτι εδώ. Δεν σημαίνει ότι δεν θα ήθελα να συνεχίσω τηλεόραση, μου αρέσει η τηλεόραση και από την πλευρά του παρουσιαστή και από την πλευρά του δημιουργού, παραγωγού. Και μέσα από συζητήσεις που έγιναν αυτό που μου έκανε το «κλικ» σχετικά εύκολα να είμαι ειλικρινής ήταν το να έρθω στον ΑΝΤ1.

Η «Φάρμα» είναι ένα στοιχείο της μεγαλύτερης σχέσης που θα αποκτήσουμε. Έχουμε ήδη κλείσει και άλλα πράγματα» είπε ο παρουσιαστής και πρόσθεσε: «Έχουμε συζητήσει και συμφωνήσει με τους φίλους μου στον ΑΝΤ1, να το πω αυτό ότι είναι στελέχη εδώ στον ΑΝΤ1 που είμαι φίλος τους από χρόνια, αυτό βοήθησε πολύ στην απόφασή μου. Είχα προτάσεις και από άλλα κανάλια».

Η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε ότι είχε κάνει πρόταση στη Χριστίνα Μπόμπα για να είναι στην εκπομπή της αλλά δεν μπορούσε λόγω εγκυμοσύνης.

Σχετικά με τη σύζυγό του και τη δίδυμη κύηση είπε: «Μπήκαμε στον πέμπτο μήνα. Γεννάμε τέλος Ιουνίου. Όταν παντρευτήκαμε και μετά είπαμε να κάνουμε κι ένα παιδάκι. Κάναμε πολλές προσπάθειες. Δεν ήρθε τόσο εύκολα, πέρασε καιρός. Ήρθε και μετά τα ξεχνάς όλα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook