Κahraman: Ανακαλύψτε τον μαγικό κόσμο του κεχριμπαριού στα Χανιά…

κahraman-ανακαλύψτε-τον-μαγικό-κόσμο-του-κεχ-1056206

Η επιχείρηση “kahraman” υπάρχει στον χώρο από το 1982 με την ονομασία “Το σπίτι του κομπολογιού-house of amber”. Φιλοξενεί ως επί το πλείστον συλλογές χειροποίητων κομπολογιών, φτιαγμένα από πολύτιμα υλικά όπως το Καχραμάν, το οποίο είναι η ανώτατη και πλέον η σπανιότερη ποιότητα κεχριμπαριού. Το Καχραμάν στην αραβική διάλεκτο προφέρεται Κάχραμαν και σημαίνει κεχριμπάρι.

Στα καταστήματα kahraman ο καταναλωτής μπορεί επίσης να βρει μεγάλη γκάμα κοσμημάτων για τη γυναίκα αλλά και τον άντρα. Σπάνια συλλεκτικά κομπολόγια από ατόφιο κεχριμπάρι, μοναδικά χειροποίητα κοσμήματα αλλά και πολλές ακόμη επιλογές για… πολύτιμα δώρα σε τιμές για όλους!

Στόχος του ιδιοκτήτη Γιώργου Γουβεράκη σήμερα, 38 χρόνια μετά, είναι η συνεχής εξέλιξη και η ικανοποίηση ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη. «Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία, όπως για την δυνατότητα ειδικής χειροποίητης δημιουργίας, είτε αυτό είναι κομπολόι είτε κόσμημα. Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε», σημειώνει, καθώς πιστεύει πως η προσωπική εξυπηρέτηση σε αντικείμενα όπως το δικό του, είναι πραγματικά σημαντική και μπορεί να κάνει τη διαφορά!

Στόχος της επιχείρησης, η δημιουργία ενός 3ου καταστήματος σε κάποιο σημείο της Ελλάδας ή στο εξωτερικό.

Διεύθυνση: Αποκορώνου 77,& Κονδυλάκη 13 (Παλιά Πόλη)

Τηλέφωνο: +302821027311

Facebook: https://www.facebook.com/Kahramanstore/

Instagram: https://www.instagram.com/kahraman_chania/

Website: https://www.kahraman.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook