Καφέ της Χαράς: Ο «Φατσέας» αποκαλύπτει το… μπάχαλο στο πρώτο γύρισμα

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την επιστροφή του «Καφέ της Χαράς». Της σειράς του ΑΝΤ1 που αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό και σύντομα θα επιστρέψει στις οθόνες μας με νέα επεισόδια, νέες περιπέτειες, αλλά και με αρκετούς από τους αγαπημένους χαρακτήρες. Κι ένας από αυτούς είναι ο «Φατσέας».

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης μίλησε στην εκπομπή στη «Στη φωλιά των Κου Κου» για το «Καφέ της Χαράς» και είχε αρκετές αποκαλύψεις να κάνει.

«Είχα την υποχρέωση με το “Πέτα τη φριτέζα” και δεν ήξερα αν θα ήταν εφικτό, αντικατάσταση δεν συζητούσαν. Το συναίσθημα ότι ξανακάνουμε “Το Καφέ της Χαράς” είναι λίγο περίεργο. Ήταν πολύ ψηλά στη συνείδηση του κόσμου και υπάρχει αγωνία αν αυτό που κάνουμε τώρα θα είναι αντάξιο», είπε.

Και πρόσθεσε: «Υπήρξε μια στιγμιαία συγκίνηση στο πρώτο γύρισμα γιατί βρέθηκα στον ίδιο χώρο 15 χρόνια μετά. Από εκεί και πέρα ήταν λίγο μπάχαλο, γιατί ήταν το πρώτο γύρισμα και ήταν όλα ανοργάνωτα. Περιμέναμε γύρω στις 5 ώρες να κάνουμε μια σκηνή. Έβρεχε, έσταζε το ταβάνι, χάλαγαν οι κάμερες, γινόταν της τρελής».

Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε, επίσης, πως δεν ήθελε να κάνει τον «Φατσέα», αλλά τον έπεισε να αποδεχτεί την πρόταση η σύζυγός του, Μπέσσυ Μάλφα.

newsbeast.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ