Junior-club: Παιδικά ρούχα αυστηρά για ανήλικους!

junior-club-παιδικά-ρούχα-αυστηρά-για-ανήλικου-1051420

To Junior club ιδρύθηκε στα Χανιά το 2003 και για πάνω από 10 χρόνια αποτελεί συνώνυμο της μόδας και της ποιότητας στο παιδικό ένδυμα.

Οι συλλογές του καταστήματος διακρίνονται από μοντέρνα και κομψά σχέδια σε απίθανους χρωματικούς συνδυασμούς που ακολουθούν τις τάσεις της μόδας και συμβαδίζουν με τις προτάσεις γνωστών σχεδιαστών, χωρίς ωστόσο να γίνεται κανένας συμβιβασμός σε ζητήματα ποιότητας και άνεσης.

Η γκάμα των ρούχων του καταστήματος junior club καλύπτει όλες τις ενδυματολογικές ανάγκες τόσο των αγοριών όσο και των κοριτσιών, από το σπορ ντύσιμο για τις αθλητικές δραστηριότητες του σχολείου και τα casual outfits που είναι απαραίτητα σε κάθε παιδικό πάρτι έως και το καλό ντύσιμο που επιβάλλεται σε περισσότερο επίσημες περιστάσεις.

Το junior club ξεχωρίζει για την μεγάλη ποικιλία ελληνικών προϊόντων, την πολύ καλή τους ποιότητα, τις προσιτές τιμές και την φιλική εξυπηρέτηση. Στόχος της επιχείρησης είναι να αναπτυχθεί περαιτέρω το ηλεκτρονικό κατάστημα και να εμπλουτιστεί το φυσικό κατάστημα με περισσότερα προϊόντα όπως βαπτιστικά είδη

Τις συλλογές του καταστήματος junior club μπορείτε να τις βρείτε στην Tσουδερών 33 στα Χανιά, καθώς και στο online store: www.junior-club.gr.

Facebook page

https://www.facebook.com/juniorclubchania

Instagram προφιλ
https://www.facebook.com/juniorclubchania

Website επιχείρησης
https://www.junior-club.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook