Joker: Ο σκηνοθέτης της ταινίας-φαινόμενο μοιράζεται φωτογραφίες από τα γυρίσματα

joker-ο-σκηνοθέτης-της-ταινίας-φαινόμενο-μ-957266

Παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει αρκετές εβδομάδες από την παγκόσμια πρεμιέρα του «Joker», η φρενίτιδα γύρω από την ταινία-φαινόμενο, με κεντρικό χαρακτήρα τον διάσημο «κακό» του κόσμου του Μπάτμαν, συνεχίζεται.

Το ψυχολογικό θρίλερ του Τοντ Φίλιπς, με πρωταγωνιστή τον εξαιρετικά ταλαντούχο Χοακίν Φίνιξ, συνεχίζει να σπάει ταμεία ανά τον κόσμο. Πρόσφατα μάλιστα, το φιλμ σφράγισε τη θριαμβευτική πορεία του με ένα ακόμη θεαματικό ρεκόρ, ως η πρώτη ταινία με δείκτη καταλληλότητας R (απαγορεύεται για τους θεατές κάτω των 17 ετών που δεν συνοδεύονται) που ξεπέρασε το 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε εισπράξεις! Ο σκηνοθέτης του αντισυμβατικού φιλμ, που προκάλεσε πολλές συζητήσεις ανά τον κόσμο για τον τρόπο που απεικονίζει τη βία, ευχαρίστησε πρόσφατα τους φαν του Joker με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Είχαν προηγηθεί μερικά ακόμη post, με τα οποία μοιραζόταν φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινίας του, με τον πρωταγωνιστή και τους συντελεστές σε στιγμές απόλυτης συγκέντρωσης αλλά και χαλάρωσης.

Σε ορισμένες από αυτές τις φωτογραφίες των παρασκηνίων βλέπουμε τον σκηνοθέτη να συνομιλεί με τον πρωταγωνιστή του, δίνοντάς του πιθανώς οδηγίες για μια σκηνή. Άλλες φωτογραφίες δείχνουν τον λιπόσαρκο «Άρθουρ Φλεκ» να σκέκεται ημίγυμνος, με την εικόνα του αποστεωμένου κορμιού του να σοκάρει. Σε άλλα στιγμιότυπα ο «Τζόκερ» εμφανίζεται να καπνίζει φορώντας το χαρακτηριστικό μακιγιάζ του ή να κάθεται στον καναπέ με το όπλο κολλημένο στο πιγούνι του.

Στην ανάρτηση περιλαμβάνονται επίσης στιγμιότυπα από τα διαλείμματα των γυρισμάτων, αλλά και κοντινά πλάνα της μάσκας του «Τζόκερ» και του σημειωματαρίου που χρησιμοποιούσε ο «Άρθουρ Φλεκ» για να γράφει τα αστεία του.

Υπενθυμίζεται ότι, για τις ανάγκες του συγκεκριμένου ρόλου, ο Χοακίν Φίνιξ χρειάστηκε να χάσει πάνω από 20 κιλά, γεγονός που εξηγεί την σοκαριστική εμφάνιση του σταρ στο φιλμ και στις συγκεκριμένες φωτογραφίες.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook