Jennifer Lopez: Τι ΔΕΝ τρώει ποτέ και παραμένει λαμπερή στα 51 της

jennifer-lopez-τι-δεν-τρώει-ποτέ-και-παραμένει-λαμ-977808
Τι είναι αυτό που μπορεί να κάνει μια γυναίκα να γίνεται όλο και πιο λαμπερή, όλο και πιο όμορφη και όλο και πιο… νέα; Εάν πιστέψουμε τη Jennifer Lopez -μία από τις λίγες που το έχουν καταφέρει- το μυστικό δεν κρύβεται τόσο στο τι κάνεις αλλά στο τι ΔΕΝ κάνεις. Η τέλεια σιλουέτα της Jlo, ακόμα και τώρα που πατήσει τα 51, δεν είναι αποτέλεσμα (μόνο) τύχης.

Έχει γίνει με σκληρή δουλειά, με γυμναστική και σωστή διατροφή. Κι ακόμα κι αν η ίδια θεωρεί ότι δεν έχει να μοιραστεί με τους φαν της πολλές συμβουλές για το τι πρέπει να τρώνε, σίγουρα το παράδειγμά της μας δείχνει τι να αποφεύγουμε, εάν θέλουμε να μεγαλώνουμε τόσο όμορφα όσο εκείνη. Γιατί υπάρχουν κάποια πράγματα που η JenniferLopez δεν τρώει ποτέ, όπως αυτά, σύμφωνα με το madamefigaro.gr:

Επεξεργασμένες τροφές

Δεν υπάρχει τίποτα που μπαίνει στο πιάτο της και δεν είναι οργανικό. Κάθε γεύμα της παρασκευάζεται από φρέσκες πρώτες ύλες και αποτελείται από κάποια πρωτεΐνη (ψάρι, κοτόπουλο ή χοιρινό) και ποικιλία λαχανικών. Τα αγαπημένα της πιάτα είναι σολομός με βραστή σαλάτα από μπρόκολο και κολοκυθάκια με βινεγκρέτ και μια συνταγή από το Πουέρτο Ρίκο με κοτόπουλο, κινόα και γλυκοπατάτα.

Τυποποιημένα τρόφιμα

Μεταξύ των φωτογραφήσεων, των στούντιο ηχογράφησης και των άλλων υποχρεώσεών της θα ήταν πολύ εύκολο να πέσει στον πειρασμό ενός αμαρτωλού σνακ γεμάτου θερμίδες και λιπαρά. Όχι όμως, αυτό δεν θα το έκανε ποτέ η Jennifer Lopez! Εκείνη, πριν ξεκινήσει από το σπίτι της για τις υποχρεώσεις της, φροντίζει να βάλει στην τσάντα της μερικά φρούτα και μπαστουνάκια λαχανικών ή ένα shake πρωτεΐνης, ώστε να έχει κάτι υγιεινό και light να μασουλήσει εάν πεινάσει.

Αλκοόλ και καφεΐνη

«Δεν πίνω, δεν καπνίζω και δεν ακουμπάω τίποτα έχει μέσα καφεΐνη», δηλώνει η ίδια. Στις εξαιρετικά σπάνιες περιπτώσεις που θα νιώσει την ανάγκη να πιει έναν καφέ, θα είναι οπωσδήποτε ντεκαφεϊνέ. Είναι ένα μυστικό που της είχε πει η μαμά της από τότε που ήταν μικρή: «Το αλκοόλ και η καφεΐνη προκαλούν γραμμές στο δέρμα και σε κάνουν να φαίνεσαι μεγαλύτερη», έλεγε. Αν κρίνουμε από το αποτέλεσμα, ίσως και να είχε δίκιο.

Πηγή: topontiki.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook