Jennifer Aniston: Είναι έγκυος και περιμένει δίδυμα στα 46 της | Photo

jennifer-aniston-είναι-έγκυος-και-περιμένει-δίδυμα-286755

To ξεκαθαρίζουμε για να μην τα ακούσουμε: Η παρακάτω είδηση, έχει αρχίσει να γίνεται γνωστή από χθες, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποια επιβεβαίωση από τους άμεσα ενδιαφερόμενους, οι οποίοι στην προκειμένη είναι οι Jennifer Aniston και Justin Theroux. Παρόλα αυτά, επειδή ξέρουμε πόσο αγαπάτε τη διάσημη ηθοποιό σας μεταφέρουμε τα δημοσιεύματα των ξένων sites με κάθε επιφύλαξη.

Που λέτε, η Aniston, έπειτα από έναν ολόκληρο χρόνο αμέτρητων θεραπειών γονιμότητας, τελικά τα κατάφερε, και λίγες μέρες πριν τον μυστικό της γάμο, έμαθε ότι είναι έγκυος! Το νέο φυσικά, μοιράστηκε αμέσως με τον Theroux, δείχνοντάς του τα αποτελέσματα των εξετάσεων της, εμφανώς συγκινημένη και ανακουφισμένη.

jennifer-aniston-justin-theroux-wedding-plans-video_12e3e

Το ακόμα πιο huge και απρόσμενο, είναι ότι λίγες μέρες μετά, πληροφορήθηκε ότι τελικά περιμένει δίδυμα, κάτι που έκανε την χαρά και την ανυπομονησία της ακόμα μεγαλύτερη. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, τα δίδυμα είναι κοριτσάκια, επαναλαμβάνουμε ότι όλα αυτά είναι πληροφορίες από ξένες πηγές, ενώ εχουν ήδη επιλέξει και τα ονόματά τους!

Πηγή: Queen.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook