J2US: Αυτό είναι το ζευγάρι που αποχώρησε

j2us-αυτό-είναι-το-ζευγάρι-που-αποχώρησε-1526723

Το live του τελευταίου J2US έλαβε τέλος και ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του κοινού και της κριτικής επιτροπής.

Στο bottom 6 ήταν τα ζευγάρια: ο Άγγελος Μπράτης με τη Σαμπρίνα, η Νάνσυ Παραδεισάνου με τον Σώτη Βολάνη, ο Dj Pitsi με τον Στέφανο Πιτσίνιαγκα, ο Σπύρος Νικολαΐδης με τη Θέλξη, η Ματίνα Νικολάου με τον Βασίλη Πορφυράκη και ο Παύλος Σταματόπουλος με την Άντζελα Δημητρίου.

«Τρέμουν τα χέρια μου να ανοίξω αυτόν τον φάκελο. Είναι άβολο και για εμένα», δήλωσε ο παρουσιαστής, Η Ματίνα Νικολάου με τον Βασίλη Πορφυράκη πέρασαν πρώτοι και στη συνέχεια ακολούθησαν ο Παύλος Σταματόπουλος με την Άντζελα Δημητρίου, καθώς και οι «Pitsi» μαζί με τη η Νάνσυ Παραδεισανού και τον Σώτη Βολάνη.

Ανάμεσα στα ζευγάρια των: Σαμπρίνα και Άγγελος Μπράτης και Θέλξη και Σπύρος Νικολαΐδης που παρέμειναν στο τέλος δίπλα στον παρουσιαστή αυτό που τελικά αποχωρεί είναι: Η Θέλξη και ο Σπύρος Νικολαΐδης. Ο Νίκος Κοκλώνης τους είπε πως θα τους ξαναδούμε στο live του τελικού του J2US. Έτσι το 3ο live έλαβε τέλος.

«Εγώ δεν φεύγω, θα ξανάρθω το άλλο Σάββατο! Ήταν πολύ λίγο και θέλω να έρθω και το άλλο Σάββατο», δήλωσε η Θέλξη στον Νίκο Κοκλώνη. Ενώ του πρότεινε να έρχεται στα επόμενα live για να κάνει ένα ντουέτο μαζί του κάθε εβδομάδα.

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook