J2US: Αυτά τα ζευγάρια προκρίθηκαν στον μεγάλο τελικό

j2us-αυτά-τα-ζευγάρια-προκρίθηκαν-στον-με-1595619

Γεμάτος Χριστούγεννα, εξαιρετικές εμφανίσεις, μουσική και δώρα ήταν ο ημιτελικός του J2US.

Η Κατερίνα Στανίση, η Καίτη Γαρμπή, ο Νίκος Μακρόπουλος, ο Γιάννης και ο Κωνσταντίνος Βελισσάρης μετέτρεψαν τον ημιτελικό σε ένα τεράστιο πάρτι, ξεσηκώνοντας με τις μεγάλες τους επιτυχίες το κοινό, την κριτική επιτροπή και τους τηλεθεατές. Ο Μιχάλης και ο Αλέξανδρος Τζουγανάκης μας ταξίδεψαν στην Κρήτη με τις μουσικές τους συνοδεία χορευτικού συγκροτήματος.

Τα έξι διαγωνιζόμενα ζευγάρια έδωσαν στην σκηνή τον καλύτερό τους εαυτό, ερμηνεύοντας το τραγούδι της εβδομάδας και ένα χριστουγεννιάτικο. Στην κορυφή ισοβάθμησαν τρία από τα έξι ζευγάρια. Ο Πάνος με τη Φωτεινή, ο Λευτέρης με τη Λόλα και ο Μαυρίκιος με την Ιλάειρα κατάφεραν να πάρουν το απόλυτο, δηλαδή 40 βαθμούς.

Ακολούθησαν η Ματίνα με τον Βασίλη με 39 βαθμούς και η Didi με τον Παναγιώτη με 34. Στην τελευταία θέση της βαθμολογίας βρέθηκαν η Μελίνα και ο Ιωάννης με 32 βαθμούς.

Τον τελευταίο λόγο είχε το τηλεοπτικό κοινό, που στήριξε με τις ψήφους του τα αγαπημένα του ζευγάρια και έστειλε τέσσερα από αυτά στον μεγάλο τελικό του J2US την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Τα τέσσερα ζευγάρια που προκρίθηκαν στον τελικό του J2US:

  • Πάνος – Φωτεινή
  • Λευτέρης – Λόλα
  • Ματίνα – Βασίλης
  • Ιλάειρα – Μαυρίκιος

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook