iXchange – MoneyGram: Το καλύτερο ανταλλακτήριο συναλλάγματος, τώρα και στα Χανιά

ixchange-moneygram-το-καλύτερο-ανταλλακτήριο-συναλ-1095883

Η iXchange – Ανταλλακτήρια Συναλλάγματος Α.Ε. προσφέρει στους πελάτες της, με υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία, υπηρεσίες συναλλάγματος, μεταφοράς χρημάτων, έκδοσης αεροπορικών εισιτηρίων και εξόφλησης λογαριασμών.

Η ιστορία των καταστημάτων της Εταιρείας ξεκινάει από το 2004, όταν λειτουργούσαν αποκλειστικά ως καταστήματα μεταφοράς χρημάτων και συνεχίζεται μέχρι σήμερα με επιπλέον υπηρεσίες, ενώ το υψηλό επίπεδο υποδομών τους τα καθιστά σημεία αναφοράς για ένα πολύ μεγάλο αριθμό πελατών.

Τα καταστήματα iXchange – MoneyGram βρίσκονται στρατηγικά τοποθετημένα σε κομβικά σημεία της Αττικής, της Θεσσαλονίκης, του Ηρακλείου, των Χανίων και της Μυκόνου και λειτουργούν με διευρυμένο ωράριο, ακόμη και τα Σαββατοκύριακα!

«Είμαστε η μόνη εταιρεία που θα σας εξυπηρετήσει στις ανάγκες σας για Μεταφορά Χρημάτων (MoneyGram) και Ανταλλαγή Συναλλάγματος ακόμη και μετά τις 21:00, όταν τα υπόλοιπα καταστήματα έχουν κλείσει. Απευθυνθείτε σε εμάς για να αγοράσετε ή να πουλήσετε συνάλλαγμα στις καλύτερες τιμές της αγοράς ΧΩΡΙΣ προμήθεια (προμήθεια 0%)», επισημαίνουν οι ιδιοκτήτες κύριοι Γιάννης Κόντης και Παναγιώτης Σπυριδάκος και συμπληρώνουν…

«Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση και επενδύουμε στη δημιουργία σχέσης εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Τα έμπειρα στελέχη μας βρίσκονται πάντα στην διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσουν γρήγορα, με σεβασμό και ασφάλεια σε οποιοδήποτε από τα καταστήματα του δικτύου μας και αν επιλέξετε.»

Στόχος των iXchange – MoneyGram, είναι να γίνουν η μεγαλύτερη αλυσίδα ανταλλακτηρίων και μεταφοράς χρημάτων στην Ελλάδα.

Διεύθυνση:  Πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου 6, Χανιά, Τηλέφωνο: 28210 27430

Facebook:  https://www.facebook.com/iXchangeGreece/

Website:  https://www.ixchange.gr/

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook