Ιβάνκα Τραμπ: Στην Ακρόπολη η κόρη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ – Δείτε φωτογραφίες

ιβάνκα-τραμπ-στην-ακρόπολη-η-κόρη-του-π-1702432

Η Ιβάνκα Τραμπ βρέθηκε στη χώρας μας και επισκέφθηκε την Ακρόπολη και το αρχαιολογικό μουσείο μαζί με τον σύζυγό της Τζάρεντ Κούσνερ, αναρτώντας φωτογραφίες στο Instagram, τις οποίες συνόδευσε με ένα κείμενο από τις εντυπώσεις της.

Όπως τόνισε στην ανάρτησή της η κόρη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ: «Στεκόμενη στην κορυφή αυτής της αρχαίας ακρόπολης, που περιβάλλεται από εμβληματικές δομές όπως ο Παρθενώνας και το Ερέχθειο, ένιωσα δέος για την εκπληκτική δύναμη της ανθρώπινης ευφυΐας».

Ενώ παράλληλα υπογράμμισε ότι «η πανοραμική θέα της Αθήνας από την Ακρόπολη έκοβε την ανάσα, προσφέροντας ένα μαγευτικό μείγμα αρχαίου και σύγχρονου αστικού τοπίου. Είναι ένα θέαμα που θα μείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη μου».

Δείτε φωτογραφίες

 

Η ανάρτησή της:

 

«Εξερευνώντας την Ακρόπολη στην Αθήνα! Η Ακρόπολη είναι μια απόδειξη των απίστευτων επιτευγμάτων του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού και της κληρονομιάς τους. Είναι ένα μέρος όπου η ιστορία ζωντανεύει, μεταφέροντάς σε πίσω στο χρόνο σε μια εποχή μύθων, φιλοσοφίας και πολιτιστικής λαμπρότητας. Στεκόμενη στην κορυφή αυτής της αρχαίας ακρόπολης, που περιβάλλεται από εμβληματικές δομές όπως ο Παρθενώνας και το Ερέχθειο, ένιωσα δέος για την εκπληκτική δύναμη της ανθρώπινης ευφυΐας. Η πανοραμική θέα της Αθήνας από την Ακρόπολη έκοβε την ανάσα, προσφέροντας ένα μαγευτικό μείγμα αρχαίου και σύγχρονου αστικού τοπίου. Είναι ένα θέαμα που θα μείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη μου».

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook