Ηττήθηκε η ομάδα πόλο του ΝΟΧ – Πρόκριση για τον Ολυμπιακό στο Final 4 του Κυπέλλου

ηττήθηκε-η-ομάδα-πόλο-του-νοχ-πρόκρισ-1611090

Την ισχύ και την ανωτερότητα του επιβεβαίωσε στον προημιτελικό για το Κύπελλο Ελλάδας ο Ολυμπιακός, κερδίζοντας με άνεση τον Nαυτικό Oμιλο Χανίων ΑΝΕΚ LINES με 22-3.

Το τελικό σκορ τα λέει όλα για την κατάσταση στην οποία βρέθηκαν οι δύο ομάδες, με τον Ολυμπιακό να δείχνει για μια ακόμη φορά ότι είναι πραγματικά ανίκητος εντός των συνόρων, εξασφαλίζοντας έτσι την πρόκριση στο Final 4, η διεξαγωγή του οποίου είναι προγραμματισμένη για το Σαββατοκύριακο 3-4 Φεβρουαρίου στο κολυμβητήριο “Αντώνης Πεπανός” της Πάτρας.

Το παιχνίδι δε αντέχει κριτικής, με το Nαυτικό Oμιλο να σημειώνει τα τρία του τέρματα χάρη σε δύο εκτελέσεις πέναλτι από τον Μητράκη ενώ ένα πρόσθεσε ο Αγιωργούσης.

Ο NOX ΑΝΕΚ LINES ολοκληρώνει έτσι τις υποχρεώσεις τους επίπεδο Κυπέλλου και στρέφει αποκλειστικά πλέον το ενδιαφέρον του στο πρωτάθλημα, με τον πρώτο αγώνα για την β’ φάση ν’ αναμένεται το προσεχές Σάββατο (21/1) κόντρα στη Χίο.

Διαιτητές: Διαιτητές: Αχλαδιώτης – Καζούλης

Οκτάλεπτα: 0-3, 0-6, 1-7, 2-6

NOX ΑΝΕΚ LINES (Μάνθος Βουλγαράκης): Λεβεντάκης, Παππάς, Πολύζος, Μητράκης 2, Αγιωργούσης 1, Μπατάκης, Αποστολάκης, Χαριτάκης, Ντα Σίλβα, Σολεϊμάνιπακ, Σπάχιτς, Κουτρουλάκης, Νικολαΐδης, Μαραγκουδάκης

Ολυμπιακός (Ιγκόρ Μιλάνοβιτς): Ζερδεβάς, Δήμου Τ. 1, Μάρτον 2, Γενηδουνιάς 6, Φουντούλης 5, Γούβης, Μουρίκης 1, Κολόμβος 1, Φιλίποβιτς 2, Γραμματικός, Δαμίγος, Γκίλλας, Λιαντζίρης 4.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook