Ηττα του ΝΟΧ στη Θεσσαλονίκη από τον ΠΑΟΚ

ηττα-του-νοχ-στη-θεσσαλονίκη-από-τον-πα-941824

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων δεν τα κατάφερε στη Θεσσαλονίκη, γνωρίζοντας την Τετάρτη το απόγευμα την ήττα από τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Α1 με σκορ 14-9.

Ο Ναυτικός Ομιλος δεν παρουσιάζεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, καθώς στο μεγαλύτερο μέρος του ματς δε μπόρεσε να έχει την αναμενόμενη απόδοση. Ουσιαστικά, η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα ήταν ανταγωνιστική στο δεύτερο και το τέταρτο οκτάλεπτο, αλλά ο ΠΑΟΚ κατάφερε να είναι πιο ουσιαστικός, σφραγίζοντας τη νίκη.

Ως εκ τούτου, μετά το πέρας των πρώτων τεσσάρων παιχνιδιών, με το πρόγραμμα μέχρι στιγμής να είναι εξαιρετικά δύσκολο, ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων μετρά τρεις ήττες, παρ’ όλα αυτά ελπίζει στη συνέχεια να μπορέσει να πάρει τους απαραίτητους βαθμούς και δη από το αμέσως επόμενο παιχνίδι, που ακολουθεί το Σάββατο (26/10) στο κολυμβητήριο Χανίων απέναντι στο Παλαιό Φάληρο.

Τα οκτάλεπτα: 4-1, 0-1, 6-2, 4-5

ΠΑΟΚ (Πάνος Βέργος): Γρηγοριάδης, Σαρησάββας 2, Λέκιτς 3, Προσινικλής Ν., Σγουρίδης 2, Κεχαλάρης 1, Καλαϊτζής 1, Παυλίδης 1, Παπάκος 2, Προσινικλής Π. 1, Μπλάζεβιτς 1, Κουγιούνης, Μανθογιάννης, Βοζίκης, Νικολαΐδης

Ν.Ο. Χανίων (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Αποστολάκης, Σαρτζετάκης 1, Νάστραν 2, Φωκάς, Μπατάκης 1, Βουλγαράκης 2, Χαριτάκης 2, Μπαριωτάκης, Κατσουλάκης, Αγιωργούσης, Μαζοκοπάκης 1

Με Χίο στο Κύπελλο

Εν τω μεταξύ, τη Χίο προέκυψε να αντιμετωπίσει ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων στο πλαίσιο της α’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το πρωί στα γραφεία της ΚΟΕ, με το Ναυτικό Ομιλο να γίνεται γνωστό ότι θα υποδεχθεί τη Χίο σε νοκ-άουτ παιχνίδι που θα διεξαχθεί στις 6 Νοεμβρίου στο κολυμβητήριο Χανίων.  Εφόσον καταφέρει και περάσει το σκόπελο της θα συνεχίσει στη β’ φάση της διοργάνωσης η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 29 Ιανουαρίου. Το φάιναλ-φορ είναι προγραμματισμένο για το διήμερο 28-29 Φεβρουαρίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook