Ηττα σοκ για τα Χανιά!

ηττα-σοκ-για-τα-χανιά-960762

Ηττα σοκ γνώρισαν τα Χανιά το απόγευμα του Σαββάτου στον αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Περιβολίων.

Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη ενώ βρέθηκε αγκαλιά με τη νίκη, καθώς κατείχε το προβάδισμα μέχρι το 86ο λεπτό, μέσα σε 6 λεπτά, τα πράγματα γύρισαν τούμπα, γνωρίζοντας την ήττα, ανέλπιστα, με σκορ 2-1 από τον Απόλλωνα Λάρισας!

Πρόκειται για το χειρότερο δυνατό αποτέλεσμα για τα Χανιά τα οποία ήλπιζαν σε αυτό το παιχνίδι ότι θα έσπαγαν το ρόδι και για πρώτη φορά φέτος θα κέρδιζαν μέσα στο γήπεδο τους. Τελικά, ο Απόλλων Λάρισας είχε άλλη γνώμη και χάρη στα γκολ του Λίταινα στο 86′ και του Τασιούλη στις καθυστερήσεις, υποχρέωσε σε ήττα τα Χανιά… Το γκολ για τους γηπεδούχους σημείωσε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Κάσσος.

Διαιτητής: Βεργέτης Χρήστος (Αρκαδίας). Βοηθοί: Βεργέτης Δημήτρης – Κύριος (Αρκαδίας). 4ος διαιτητής: Μπακογιάννης (Αθηνών)

Κίτρινες κάρτες: Γκουστάβο (11′), Ανδρέου (28′), Μπαστακός (45+2′), Χατζής (51′), Σελινιωτάκης (75′), Λίταινας (85′)

Χανιά (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Ανδρέου, Σελινιωτάκης, Σωτηράκος, Κάσσος, Παπαχρήστος (72′ Ουνγιαλίδης), Μουμίν, Παναγιωτούδης (65′ Χύσι), Λεοζίνιο (82′ Αρναρέλλης), Κουσκουνάς, Τζιώρας.

Απόλλων Λάρισας (Αριάν Μπελά): Γκέκας, Κουρτεσιώτης (85′ Τασιούλης), Σουλιώτης, Καρρίκι, Σκούπρα,Λίταινας (90+3′ Μπρέμπος), Χατζής, Ναζίμ, Σιφναίος, Γκουστάβο (41′ Καμπέρης), Μπαστακός.

One thought on “Ηττα σοκ για τα Χανιά!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook