Ηττα σοκ για τα Χανιά…

ηττα-σοκ-για-τα-χανιά-1170316

Ηττα σοκ γνώρισαν τα Χανιά, χάνοντας την Τετάρτη το απόγευμα στο γήπεδο Περιβολίων με σκορ 1-0 από τον Εργοτέλη. Η γεύση είναι πικρή για την χανιώτικη ομάδα η οποία εξ αρχής της σεζόν μένει πίσω στο βαθμολογικό πίνακα αλλά και από το στόχο που έχει θέσει.

Σ’ ένα παιχνίδι όπου η νίκη θεωρούταν μονόδρομος, τα Χανιά παρουσιάστηκαν σε μία καθόλου καλή αγωνιστική κατάσταση και σίγουρα καθόλου φρέσκα, σε αντίθεση με τον Εργοτέλη που επέδειξε μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και θέληση για να φτάσει στη νίκη.

Το γκολ που χάρισε τη νίκη στους Ηρακλειώτες σημειώθηκε από τον Μανουσάκη μετά την εκτέλεση κόρνερ του Ποζατζίδη στο 56’. Τα Χανιά στην καλύτερή τους ευκαιρία, από τις λίγες σχετικά που είχαν στο παιχνίδι, έστειλαν τη μπάλα στο δοκάρι στο 66’ από την κεφαλιά του Σωτηράκου. Στο διάστημα δε που ακολούθησε και μετά τις αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν από τον Αλέκο Βοσνιάδη, ουσιαστικά δεν άλλαξε κάτι, η ομάδα των Χανίων συνέχισε να μην μπορεί να παράξει φάσεις, με αποτέλεσμα να φύγει με σκυμμένο το κεφάλι από τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου Περιβολίων.

Ετσι τα Χανιά μετά τα πρώτα τρία παιχνίδια που έχουν δώσει στη Σούπερ Λιγκ 2 βρίσκονται στους 2 βαθμούς και όλα αυτά ενώ το Σάββατο ακολουθεί μια δύσκολη εκτός έδρας αποστολή στην έδρα της Ξάνθης.

Οι φάσεις του αγώνα

6′ Σουτ του Κουατένγκ αποκρούει ο Κουτζαβασίλης.

29′ Σουτ του Ρέντζα ο Κατσιμήτρος μπλοκάρει εύκολα.

39′ Σουτ του Κάρλος άουτ.

48′ Φάουλ του Μπραμπίγια κεφαλιά του Μασένα άουτ.

49′ Ευκαιρία με το σουτ του Βρεττού να καταλήγει άουτ.

51′ Ευκαιρία για τον Εργοτέλη με τον Κωστανάσιο να πλασάρει άουτ μόνος απέναντι από τον Κουτζαβασίλη.
56′ (0-1) Γκολ για τον Εργοτέλη με σουτ του Μανουσάκη μετά από κόρνερ του Ποζατζίδη και προσωρινή απομάκρυνση.

63′ Από φάουλ του Μπουτσάκη και κόντρα στον Γρομητσάρη ο Κουτζαβασίλης μπλοκάρει.

64′ Φάουλ του Μπραμπίγια αποκρούει δύσκολα ο Κατσιμήτρος.

66′ Μεγάλη ευκαιρία, από κόρνερ του Μπραμπίγια ο Σωτηράκος με κεφαλιά στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια από κεφαλιά του Μασένα ο Γρομητσάρης πλασάρει άουτ.

Διαιτητής: Καδδάς (Αχαΐας)
Βοηθοί: Οικονόμου (Αχαΐας) – Βεργέτης (Αργολίδας)
4ος διαιτητής: Μπακογιάννης (Αθηνών)

Κίτρινες κάρτες: Πέιος (21′), Κωστανάσιος (69′), Κάρλος (88′)

Χανιά (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Ρέντζας (46′ λ.τρ. Αναστασόπουλος), Ανδρέου, Γρομητσάρης, Σωτηράκος, Παναγιωτούδης (79′ Γιάνος), Κάρλος, Μπραμπίγια (66′ Τριανταφυλλάκος), Βρεττός (67′ Δημητριάδης), Μασένα (80′ Σουντουρά), Διαμαντόπουλος.

Εργοτέλης (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Κατσούρι, Ποζατζίδης (85′ λ.τρ. Σερβιλάκης), Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Πέιος, Τσέλιος (86′ Μπουρσέλης) Μπουτσάκης, Κόνραντ (69′ Κοκκίνης), Κουατένγκ (34′ λ.τρ. Κωστανάσιος), Μανουσάκης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook