Ήττα Σημανδηράκη στην κόντρα του δήμου με την Τράπεζα Χανίων για την ΑΒΕΑ – Επόμενο βήμα το Συμβούλιο της Επικρατείας

ήττα-σημανδηράκη-στην-κόντρα-του-δήμο-949290

Η ειδική Επιτροπή του άρθρου 152, στην οποία είχε προσφύγει η εταιρεία «Κρητικά Ακίνητα Α.Ε.», συνεδρίασε το μεσημέρι της Τρίτης στα Χανιά και ομόφωνα προχώρησε στην ακύρωση της απόφασης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης για το πρώην οικόπεδο της ΑΒΕΑ, στη Νέα Χώρα, δικαιώνοντας την εταιρεία, που όπως και ο Δήμος Χανίων κατέθεσε τα επιχειρήματά της.

Η απόφαση της Επιτροπής του Άρθρου 152 τις επόμενες μέρες αναμένεται να καθαρογραφεί και να δοθεί, στις δύο εμπλεκόμενες πλευρές, ώστε με βάση το σκεπτικό της απόφασης, να ετοιμάσουν τις επόμενες κινήσεις τους.

Ο Δήμος Χανίων, πάντως έχει δικαίωμα προσφυγής στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά της απόφασης της Επιτροπής του Άρθρου 152, ενώ το θέμα είναι βέβαιο ότι θα απασχολήσει σε μεγάλο βαθμό σήμερα το δημοτικό συμβούλιο.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες ο δήμος Χανίων θα εξαντλήσει όλες τις δυνατότητες που το δίνει ο νόμος για να υπερασπίσει τα συμφέροντα του και τα συμφέροντα των δημοτών του.

zarpanews.gr

2 thoughts on “Ήττα Σημανδηράκη στην κόντρα του δήμου με την Τράπεζα Χανίων για την ΑΒΕΑ – Επόμενο βήμα το Συμβούλιο της Επικρατείας

  1. Ελα ρε..Πως γίνεται να εχασε η Δημαρχαρα μας? Πρωτο εξάμηνο και οι αλλαγες στην πόλη είναι τεραστιες! Αντε ασχολησου με κανα λεωφορείο και καμια χρηματοαποστολη, να σε ανεχτουμε κι εμείς τα υπόλοιπα χρόνια κ να πας στο καλο…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook