Ήττα με ανατροπή για τον Στέφανο Τσιτσιπά στο Τουρνουά του Χαλέ

ήττα-με-ανατροπή-για-τον-στέφανο-τσιτσ-1455887

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε με ανατροπή 2-1 σετ (5-7, 6-2, 6-4) από τον Νικ Κύργιο και αποκλείστηκε στα προημιτελικά του Terra Wortmann Open, στο Χάλε της Γερμανίας.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας προηγήθηκε στο ματς, αλλά δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί ούτε τον… εκνευρισμό του Ελληνοαυστραλού αντιπάλου του, χάνοντας εν τέλει εύκολα τον αγώνα.

Το παιχνίδι

Οι δύο τενίστες ξεκίνησαν δυνατά το ματς και με “όπλο” το εξαιρετικό σερβίς τους έφθασαν γρήγορα μέχρι το 5-5, αλλά αμέσως μετά το Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε το 2/2 και βρήκε το πρώτο break στο τελευταίο γκέιμ του πρώτου σετ. Έκανε έτσι το 7-5 και προηγήθηκε με 1-0 στα σετ.

Ο Νικ Κύργιος έδειχνε εκνευρισμένος και έσπασε τη ρακέτα του, αλλά στο δεύτερο σετ κατάφερε να αντιδράσει αμέσως και με το πρώτο δικό του break προηγήθηκε με 2-0, για να βρει και ένα δεύτερο λίγο μετά και να “κλείσει” το σετ στο 6-2, ισοφαρίζοντας σε 1-1 τον αγώνα.

Όλα κρίθηκαν έτσι στο τρίτο σετ, όπου τόσο ο Στέφανος Τσιτσιπάς, όσο και ο Νικ Κύργιος χρειάστηκε να σβήσουν μπρέικ πόιντ, πριν.

Πηγή: newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook