Ήττα για τα Χανιά 1-0 από τον Απόλλωνα Σμύρνης

ήττα-για-τα-χανιά-1-0-από-τον-απόλλωνα-σμύ-1579685

Με πέναλτι που κρίνεται τουλάχιστον αμφισβητούμενο ο Απόλλων κατάφερε να βρει το γκολ σε βάρος των Χανίων, κατακτώντας έτσι τη νίκη με σκορ 1-0 στο παιχνίδι που διεξήχθη στη Nέα Σμύρνη. Σε χαμηλές στροφές η εμφάνιση της χανιώτικης ομάδας.

Στη φάση του 21ου λεπτού ο Χαλίμι φάνηκε να πέφτει πάνω στον πεσμένο εκείνη τη στιγμή στον αγωνιστικό χώρο Ρότσα, με τον διαιτητή Κουκούλα να υποδεικνύει με ευκολία την άσπρη βούλα από την οποία και προέκυψε το νικητήριο γκολ για την “ελαφρά ταξιαρχία”. Αυτό σημειώθηκε από την εκτέλεση του Φατιόν, με τα Χανιά να αποδεικνύονται άτυχα, καθώς ο Κατσιμήτρος απέκρουσε μεν την μπάλα, αλλά αυτή πέρασε στη συνέχεια κάτω από το σώμα του, αλλά και την νοητή γραμμή της εστίας του, με αποτέλεσμα να καταμετρηθεί το τέρμα για τον Απόλλωνα…

Τα Χανιά είχαν την καλύτερή τους ευκαιρία στο 15ο λεπτό στην αντεπίθεση που ξεκίνησε από τον Ναζίμ, ο οποίος πέρασε τη μπάλα στον Μάναλη, που βγήκε απέναντι από τον Κότσαρη, αλλά σούταρε πάνω του.

Στο δεύτερο ημίχρονο και ειδικότερα μετά το 50ο λεπτό τα Χανιά πήραν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, δείχνοντας πως έψαχναν το γκολ, αλλά αυτό ουσιαστικά δεν μπόρεσε να έρθει, με την καλύτερη στιγμή ν’ ανήκει στον Μπανγκουρά ο οποίος στο 51’ σούταρε άουτ.

Σε γενικές γραμμές η εμφάνιση των Χανίων δεν ήταν καλή, ουσιαστικά ήταν κατώτερη των προσδοκιών, με τον Απόλλωνα να κατακτά μια πολύ σημαντική νίκη ενώ η χανιώτικη ομάδα γνωρίζει τη δεύτερη ήττα της σε τέσσερα παιχνίδια.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

7’ Λάθος πάσα του Ρότσα για τον Λούι αυτός πασάρει στον Πατάπη, που σουτάρει από τα όρια της περιοχής άουτ.

15’ Πρώτη καλή φάση για τα Χανιά με τον Ναζίμ να ξεκινά αντεπίθεση πασάροντας στον Μάναλη που πασάρει πάνω στον Kότσαρη.

21’ Πέναλτι για τον Απόλλωνα, με τον Χαλίμι να πέφτει πάνω στον Ρότσα.

22’ (1-0) Ο Φατιόν σουτάρει το πέναλτι, με τον Κατσιμήτρο ν’ αποκρούει τη μπάλα αλλά αυτή περνά κάτω από το σώμα και τη γραμμή της εστίας του και κατακυρώνεται ως γκολ για τον Απόλλωνα.

48’ O Μωραΐτης μπαίνει στην άμυνα των Χανίων σουτάρει πάνω στον Γκάντσιερ και η μπάλα καταλήγει κόρνερ.

51’ Ο Ιμεραλιλάι γυρίζει για τον Μπανγκουρά, ο οποίος σουτάρει με δύναμη άουτ.

62’ Ο Μάναλης δοκιμάζει να αιφνιδιάσει τον Kότσαρης, αλλά το σουτ που επιχειρεί, περνά ψηλά άουτ.

68’ Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Ρότσα, η μπάλα περνά πάνω από τα δοκάρια του Κότσαρη.

85’ Σουτ από πολύ μακριά ο Καμαρά καμία ανησυχία για τον Κότσαρη.

87’ Μεγάλη φάση για τον Απόλλωνα από το γέμισμα του Κοροβέση, η μπάλα φτάνει στον Λούσινγκερ, που από το ύψος του πέναλτι σουτάρει άστοχα πάνω από τα δοκάρια του Κατσιμήτρου.

Διαιτητής: Κουκούλας (Λέσβου)

Βοηθοί: Ψύλλος (Λέσβου) – Χλεμπογιάννης (Φωκίδας)

4ος διαιτητής: Ξηρογιάννης (Βοιωτίας)

Κίτρινες κάρτες: Τσελεπίδης (12’), Ιμεραλιλάι (26’), Ρότσα (82’), Εσπάνια (90+1′)

Απόλλων Σμύρνης (Γιάννης Τάτσης): Kότσαρης, Λούι, Οντόνε, Τσελεπίδης, Ντομίνγκες, Πατάπης (70’ Κοροβέσης), Φατιόν, Ερέρα (57’ Λούσινγκερ), Χαλίμι (57’ Παπαϊωάννου), Μωραΐτης (70’ Εσπάνια), Σίγκνιεβιτς (83’ Τσαμούρης)

Χανιά (Σταύρος Λαμπράκης – Νίκος Μαναρώλης): Κατσιμήτρος, Ιμεραλιλάι, Ρότσα (87’ Χιντζίδης), Γιαμπερέ, Μπάτζιος (40’ λ.τρ. Γκάντσιερ), Καμαρά, Ναζίμ (76’ Καπνίδης), Μπουτσάκης, Κόλα (46’ Μπανγκουρά), Ελευθεριάδης (46’ Πολίτης), Μάναλης

athlitiko.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook