Ηθοποιός του «Law & Order» πνίγηκε σε ποταμό της Νέας Υόρκης

ηθοποιός-του-law-order-πνίγηκε-σε-ποταμό-τ-1475405

Η ηθοποιός Mary Mara, που εμφανίστηκε σε τηλεοπτικές σειρές όπως το “Law & Order”, το “NYPD Blue” και το “Ray Donovan”, πνίγηκε στον ποταμό St. Lawrence της Νέας Υόρκης το Σαββατοκύριακο. Ήταν μόλις 61 ετών.

Οι αστυνομικοί ανταποκρίθηκαν σε αναφορά για περιστατικό πνιγμού στις 8 π.μ. Κυριακή. Μόλις έφτασαν στο σημείο στο Cape Vincent, την εντόπισαν χωρίς τις αισθήσεις της, σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας της Πολιτείας της Νέας Υόρκης που έλαβε η The Post.

Η ηθοποιός επισκεπτόταν την αδελφή της, που μένει στην περιοχή και ήθελε να κολυμπήσει. Το TMZ ανέφερε ότι βούτηξε στο ποτάμι για να ασκηθεί.

Αναμένεται η νεκροψία για να ρίξει φως στα αίτια θανάτου.

Ζούσε στο ακρωτήριο Βίνσεντ. Αποφοίτησε από το γυμνάσιο Corcoran πριν πάει στο κρατικό πανεπιστήμιο του Σαν Φρανσίσκο και στο Γέιλ – απέκτησε μεταπτυχιακό στις καλές τέχνες από τη Δραματική Σχολή.

Η Mara έπαιξε σε περισσότερες από 20 ταινίες και 40 τηλεοπτικές εκπομπές, συμπεριλαμβανομένων των “The West Wing”, “Law & Order: Special Victims Unit”, “ER”, “Nash Bridges”, “The Practice”, “Star Trek: Enterprise”. , «Χαμένος» και «Αδιάντροπος», μεταξύ άλλων. Εμφανίστηκε επίσης στις ταινίες «Mr. Saturday Night, με πρωταγωνιστή τον Billy Crystal και το Love Potion No. 9.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook