«Ήταν ψεύτικο, πρέπει να πληρώθηκαν καλά» – Πολλοί επιμένουν ότι το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ ήταν «σκηνοθετημένο»

ήταν-ψεύτικο-πρέπει-να-πληρώθηκαν-κα-1409078

Το κεντρικό θέμα συζήτησης της 94ης τελετής των Όσκαρ στα διεθνή ΜΜΕ, δεν ήταν άλλο από το χαστούκι που έδωσε ο ηθοποιός Γουιλ Σμιθ, στον κωμικό Κρις Ροκ, που εκείνη την ώρα προλόγιζε το βραβείο καλύτερου ντοκιμαντέρ. Ωστόσο, δεν είναι λίγοι οι τηλεθεατές της μεγάλης βραδιάς που υποστηρίζουν πως το χαστούκι ήταν ψεύτικο.

Ο παρουσιαστής κορόιδεψε το ξυρισμένο κεφάλι της συζύγου του, Τζέιντα Πίνκετ Σμιτ, η οποία πάσχει από αλωπεκία. Το αστείο του Ροκ που παρέπεμπε στην ταινία GI Jane (στην οποία η Ντέμι Μουρ ξύρισε το κεφάλι της προκειμένου να υποδυθεί την πεζοναύτη) προκάλεσε ένα άνευ προηγουμένου ξέσπασμα από τον Σμιθ, με βιαιοπραγία και βρισιές, που σίγουρα θα συζητιέται για πολύ καιρό.

Όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο, ο Σμιθ αρχικά γελούσε με το αστείο, και η Τζέιντα είναι εκείνη που αντιδρά στο σχόλιο:

Ο 53χρονος ηθοποιός σηκώθηκε από τη θέση του, ανέβηκε στη σκηνή και χαστούκισε τον εμβρόντητο παρουσιαστή, ο οποίος αντέδρασε με εξαιρετική ψυχραιμία: Δεν ανταπέδωσε το χτύπημα και προσπάθησε να αστειευτεί. Η παράξενη σκηνή προκάλεσε αρχικά αμηχανία στο κοινό και ορισμένα γέλια, αφού δεν ήταν ξεκάθαρο αν επρόκειτο για σκηνοθετημένο σκετς ή για πραγματική επίθεση από τη μεριά του Σμιθ.

Το συμβάν δεν τελείωσε εκεί, αφού όταν επέστρεψε στη θέση του, ο Σμιθ φώναξε στον Ροκ δύο φορές «να μην ξαναπιάσει τη γυναίκα του στο κ@λο-στομα του», ενώ ο παρουσιαστής προσπαθούσε να ηρεμήσει τα πνεύματα, για να συνεχιστεί η κανονική ροή της απονομής.

Αρκετοί χρήστες στο Twitter μετά τον σάλο που προκλήθηκε, έσπευσαν να δουν την επίμαχη σκηνή σε αργή κίνηση.

Ένας χρήστης σχολίασε πως ο Ροκ έκανε μορφασμούς επειδή ήξερε τι έρχεται και το χέρι του Σμιθ, μετά βίας τον ακούμπησε. Κάποιος άλλος έγραψε «Οι ηθοποιοί, ειδικά οι ηθοποιοί δράσης όπως ο Γουίλ Σμιθ, ξέρουν πώς να ρίχνουν μια γροθιά (ή να χαστουκίζουν). Αυτό ήταν σκηνοθετημένο».

«Ήταν ψεύτικο όμως. Ο Γουίλ Σμιθ δεν θα χαστούκιζε ποτέ έτσι τον Κρις Ροκ στη ζωντανή τηλεόραση. Αν το παρακολουθήσετε προσεκτικά σε αργή κίνηση, ο Κρις προετοιμάστηκε για το χαστούκι πριν καν έρθει. Πιθανώς πληρώθηκαν καλά γι’ αυτό όμως», έγραψε κάποιος.

Ένας θεατής πρόσθεσε: «Το όλο θέμα με τον Γουίλ Σμιθ μου φαινόταν κάπως σκηνοθετημένο. Ο Κρις Ροκ περιμένει το χαστούκι. Ο Γουίλ Σμιθ χαμογελά κατά την επιστροφή του στη θέση του μετά το χτύπημα».

Ακολουθούν μερικά σχόλια στο Twitter:

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook