«Ήταν πολλά αλλά… δεν τρομάζουν» – Το κλίμα στο φροντιστήριο «Μεθοδικό» μετά τις εξετάσεις σε Μαθηματικά και Αρχαία | Photos

ήταν-πολλά-αλλά-δεν-τρομάζουν-το-874939

«Πρόκληση» ήταν τα θέματα των μαθηματικών στις πανελλήνιες εξετάσεις, στα οποία δοκιμάστηκαν σήμερα το πρωί οι μαθητές της Γ’ Λυκείου.

Με την έξοδό τους από τις αίθουσες, έσπευσαν στο φροντιστήριο «Μεθοδικό» για να δουν τις λύσεις και να συγκρίνουν τις απαντήσεις τους με την βοήθεια των καθηγητών τους.

Μπορείτε να πατήσετε ΕΔΩ για να δείτε τις απαντήσεις των θεμάτων στα Μαθηματικά και τα Αρχαία, αλλά και τα υπόλοιπα μαθήματα.«Τα θέματα ήταν καλά, όμως λίγο πιο δύσκολα από τα περσινά, επειδή ήταν πιο πολλά. Αρκετά απαιτητικά ήταν δύο από τα ερωτήματα.» σχολίασε ο Θοδωρής, που στοχεύει στην Σχολή Ικάρων.Από την πλευρά του, ο εκ των ιδιοκτητών του φροντιστηρίου και μαθηματικός, Γρηγόρης Σινάνης, στάθηκε στον όγκο των ερωτημάτων και την διαχείριση του χρόνου από τους μαθητές:

«Ήταν πάρα πολλά, με αποτέλεσμα να μην μείνει πολύς χρόνος για να εστιάσουν στα πιο απαιτητικά ερωτήματα.»Σε αυτό συμφώνησε και ο Χάρης Σινάνης, επισημαίνοντας:

«Είναι πολλά τα θέματα και μεγάλα σε έκταση, όμως δεν τρόμαζαν όπως άλλες χρονιές και κάλυπταν μεγάλο μέρος της ύλης. Τα παιδιά πάνε καλά, συνήθως βέβαια μετά τις εξετάσεις πιστεύουν οτι πήγαν καλύτερα απ’ όσο γράφουν, όμως είμαστε αισιόδοξοι. Έπρεπε κάποιος να είχε δουλέψει και τα προηγούμενα χρόνια, οι μαθητές μας όμως ήταν καλά προετοιμασμένοι.»

Ο Μανώλης, βλέποντας τις απαντήσεις του και υπολογίζοντας τον βαθμό του περίπου στα 95/100, ήταν σαφώς ικανοποιημένος, βλέποντας την Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών όλο και πιο κοντά:«Έγραψα πολύ καλύτερα σε σχέση με τα διαγωνίσματα του φροντιστηρίου. Τα έχω γράψει όλα, λίγα ήταν αυτά που δεν έχω διαβάσει. Το 3ωρο έφτασε ίσα ίσα, αφού τελείωσα στα τελευταία πέντε λεπτά.»zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook