Ήταν πλακατζής ο μακαρίτης – Τους φώναζε από τον… τάφο | Photo + Video

ήταν-πλακατζής-ο-μακαρίτης-τους-φώνα-937337

Τον έλεγαν Σέι Μπράντλει και μέχρι την τελευταία του πνοή είχε χιούμορ που τσάκιζε κόκαλα. Ο Ιρλανδός που πέθανε στις 8 Οκτωβρίου μετά από μακροχρόνια ασθένεια ήθελε να έχει την τελευταία λέξη στον τελευταίο αποχαιρετισμό.

Ο Σέι ήταν πολύ αγαπητός σε φίλους και συγγενείς πιο πολύ για την πληθωρικότητά του και για τις πλάκες που έκανε. Όπως αυτή στην κηδεία του. Την ώρα που φίλοι και συγγενείς του έλεγαν το τελευταίο αντίο και έκλαιγαν για τον χαμό του δικού τους ανθρώπου, δεν πίστευταν στ’ αυτιά τους όταν από το βάθος του τάφου ακούστηκε η φωνή του.

Η κηδεία του Σέι Μπράντλει έγινε το περασμένο Σάββατο στο Κίλμαναγκ. Όλοι ήταν απαρηγόρητοι. Ειδικά την ώρα που κατέβαινε το φέρετρο στον τάφο. Τότε ακούστηκε η φωνή του να λέει: «Ε! Ε! Βγάλτε με έξω! Που στο διάολο είμαι; Βγάλτε με έξω! Βγάλτε με έξω! Είναι πολύ σκοτεινά εδώ μέσα! Παπάς είναι αυτός που ακούω; Ο Σέι είμαι. Είμαι στο φέρετρο! Όχι όμως μαζί σας! Είμαι πεθαμένος».

Οι τεθλιμμένοι φίλοι και συγγενείς άρχισαν να γελάνε χωρίς να μπορούν να σταματήσουν! Το βίντεο φυσικά έγινε viral και μάλιστα το έκαναν share και οι Ιρλανδοί Βετεράνοι των Ενόπλων Δυνάμεων οι οποίοι έγραψαν: «Με μεγάλη μας λύπη πληροφορηθήκαμε την απώλεια του συναδέλφου μας Σέι Μπράντλει. Εκ μέρους των μελών μας εκφράζουμε τα ειλικρινά μας συλλυπητήρια και τος προσευχές μας στην οικογένειά του».

Η κόρη του Σέι, Άντρια εξήγησε ότι το μήνυμα του πατέρα της ηχογραφήθηκε λίγο πριν πεθάνει και της είχε ζητήσει να παίξει την ώρα της ταφής του από ένα ηχείο.

Πηγή: newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook