Ήταν όλοι εκεί για τον Θοδωρή Παπαγρηγοράκη… Έγινε το φιλικό Ρεθύμνου – Κολοσσού στον Κλαδισό | Photos

ήταν-όλοι-εκεί-για-τον-θοδωρή-παπαγρηγ-998509

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το φιλικό παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου στο κλειστό γυμναστήριο Κλαδισού στη μνήμη του Θοδωρή Παπαγρηγοράκη, ανάμεσα στο Ρέθυμνο Cretan Kings και τον Κολοσσό Ρόδου.

Ειδικότερα, το παιχνίδι διοργανώθηκε από το Δήμο Χανίων, σε συνεργασία με τον Όμιλο Αντισφαίρισης Χανίων, την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και το Ε.Α.Κ. Χανίων, ενώ ως στόχο είχε τη συγκέντρωση τροφίμων μακράς διαρκείας για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου.Το παιχνίδι είχε έντονο συγκινησιακό χαρακτήρα, καθώς ο αείμνηστος Παπαγρηγοράκης ήταν πολύ αγαπητός στο χώρο του μπάσκετ και γενικότερα στον αθλητισμό των Χανίων και της Κρήτης. Μεταξύ άλλων, στο γήπεδο βρέθηκαν η σύζυγος και οι δύο κόρες του, αλλά και οι συμπαίκτες του από την ομάδα της Αντισφαίρισης. Μεταξύ αυτών και ο υφυπουργός Παιδείας Βασίλης Διγαλάκης, η παρουσία του οποίου ξεχώρισε στο κλειστό.

Στο ημίχρονο βραβεύτηκε ο πρόεδρος της ομάδας του Ρεθύμνου, Κωστής Ζομπανάκης, ενώ ακόμη τιμήθηκαν οι Γιάννης Ηλιάκης, Μιχάλης Δασκαλάκης, Γιάννης Χαρωνίτης, Ανδρέας Τρουλάκης, Νίκος Τούλης και Σταύρος Δρικάκης για την προσφορά τους στο κρητικό μπάσκετ.Το παιχνίδι έδωσε την ευκαιρία σε αρκετό κόσμο να βρεθεί στις εξέδρες και ν’ απολαύσει μπάσκετ υψηλού επιπέδου, παρακολουθώντας από κοντά δυο ομάδες οι οποίες συμμετέχουν με επιτυχία τα τελευταία χρόνια στο πρωτάθλημα της Α1 (Basket League), ένα παιχνίδι το οποίο έγινε στο πλαίσιο της προετοιμασίας εν όψει της συνέχειας των υποχρεώσεων τους.

Το Ρέθυμνο κατάφερε να πάρει τη νίκη με το τελικό σκορ 77-68.

Τα δεκάλεπτα: 24-20, 46-33, 60-60, 77-68.

Ρέθυμνο Cretan Kings (Βαγγέλης Ζιάγκος): Λι 7(1), Χριστοδούλου 10, Χότον 2, Σπυριδονίδης 6(2), Καμπερίδης 6(1), Λαναράς, Πέτγουεϊ, Χάρις 3(1), Κάρτερ 18(4), Γκόρντον 14, Φράνκαμπ 9(1).

Κολοσσός Ρόδου (Αρης Λυκογιάννης): Αγκμπελέσε 6, Μπρέιζελτον, Τσαλμπούρης, Γκρίφιν 7, Πουλιανίτης 2, Καλογιαννίδης, Μωραΐτης 5(1), Λοβ 14(3), Ντάνιελς 10(2), Κρομά 4, Τουτζιαράκης 14, Παύλος 6(2).

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook