«Ήταν μαχαιρωμένος σε τρία σημεία» – Μαρτυρία για την επίθεση σε 15χρονο στη Νέα Σμύρνη

ήταν-μαχαιρωμένος-σε-τρία-σημεία-μ-1496643

Με ελαφρά τραύματα νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο ένας έφηβος μόλις 15 ετών, ο οποίος έπεσε θύμα αγνώστων το βράδυ της Κυριακής έξω από σουβλατζίδικο στη Νέα Σμύρνη (δείτε ΕΔΩ).

Οι άγνωστοι επιτέθηκαν στον έφηβο σε πλατεία της Νέας Σμύρνης και αφού τον μαχαίρωσαν στο μηρό, κατάφεραν και του απέσπασαν το κινητό τηλέφωνο και το πορτοφόλι του.

Όπως διευκρίνισε η ιδιοκτήτρια του ψητοπωλείου, το περιστατικό δεν έγινε μέσα στο σουβλατζίδικο, όπως αρχικά είχε διαρρεύσει, αλλά στην πλατεία της περιοχής και ο 15χρονος πήγε στο ψητοπωλείο για να ζητήσει τις πρώτες βοήθειες.

Όπως αποκάλυψε την ώρα που έγινε η επίθεση στον 15χρονο στο μαγαζί βρισκόταν η κόρη της: «Ήταν μαχαιρωμένο με τρεις μαχαιριές στο μηρό. Έτρεχε αίμα και του δώσαμε τις πρώτες βοήθειες».

Η ίδια είπε πως «το παιδί δεν τα γνώριζε τα παιδιά, εκείνη τη μέρα τα γνώρισε μέσω κάποιου γνωστού τους. Ίσως το παιδί είχε καλό κινητό και του πήραν τα πάντα, κινητό, πορτοφόλι, ό,τι είχε πάνω του».

«Το παιδί ήρθε σε εμάς, απλώς μπήκε στο μαγαζί μας να ζητήσει τις πρώτες βοήθειες και καλέσαμε την αστυνομία. Το φέρανε στο μαγαζί δύο κορίτσια, που ζήτησε βοήθεια. Μιλούσε το παιδί ήταν καλά, του δέσαμε το πόδι και καλέσαμε την αστυνομία» είπε η ιδιοκτήτρια του ψητοπωλείου.

newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook