«Ήταν λάθος μου να φύγω αλλά είχα τρομάξει» – Τι κατέθεσε ο οδηγός του αυτοκινήτου που παρέσυρε την 21χρονη Χανιώτισσα

ήταν-λάθος-μου-να-φύγω-αλλά-είχα-τρομά-1573342

Παρουσιάστηκε αυτοβούλως το πρωί της Πέμπτης, στις αρχές ο οδηγός του αυτοκινήτου που παρέσυρε και εγκατέλειψε την 21χρονη Χανιώτισσα φοιτήτρια, επί της οδού Εγνατία, στο ύψος της Καμάρας στη Θεσσαλονίκη (δείτε ΕΔΩ). Πρόκειται για 26χρονο, αλβανικής καταγωγής, ο οποίος έχει και στο παρελθόν απασχολήσει τις Αρχές.

Στην κατάθεση του ο 26χρονος είπε για το τροχαίο «Πετάχτηκε μπροστά μου ξαφνικά. Έκανα ελιγμό για να την αποφύγω χωρίς επιτυχία. Αυτό φαίνεται κι από τα ίχνη των ελαστικών στην άσφαλτο.

Ήταν λάθος μου να φύγω αλλά είχα τρομάξει γιατί κατάλαβα ότι χτύπησα κι άλλα αυτοκίνητα». Ο οδηγός αναγνώρισε το λάθος του και δήλωσε μετανιωμένος.

«Η ατυχής νέα επέλεξε να διέλθει από ένα σημείο που δεν υπήρχε διάβαση, από την οδό Εγνατία βραδινές ώρες», δήλωσε από την πλευρά του ο δικηγόρος του 26χρονου που κατηγορείται για παράσυρση και εγκατάλειψη της 21χρονης φοιτήτριας.

Παράλληλα, ο ίδιος, εξερχόμενος από την υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, δήλωσε πως ο οδηγός στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων και για αυτό εγκατέλειψε.

One thought on “«Ήταν λάθος μου να φύγω αλλά είχα τρομάξει» – Τι κατέθεσε ο οδηγός του αυτοκινήτου που παρέσυρε την 21χρονη Χανιώτισσα

  1. Από την μία ένας παράνομος στα πάντα και από την άλλη μια ψυχή που δίνει αγώνα για την ζωή της… Το κορίτσι να γίνει καλά και πράμα άλλο…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook