Ιταλός πυροβόλησε τέσσερις φορές τον σεφ επειδή αργούσε η παραγγελία του με τα κεμπάπ

ιταλός-πυροβόλησε-τέσσερις-φορές-τον-1425776

Τον πυροβόλησε τέσσερις φορές επειδή αργούσε να του πάει την παραγγελία

Ένα σοκαριστικό βίντεο δείχνει την στιγμή που ένας πελάτης πυροβολεί τέσσερις φορές ένα σεφ σε εστιατόριο της Ιταλίας. Ο λόγος; Επειδή καθυστέρησε να του ετοιμάσει το κεμπάπ που είχε παραγγείλει.

Ο 29χρονος ανυπόμονος πελάτης έβγαλε όπλο και έριξε πολλές φορές στον Δομινικανό σεφ στο εστιατόριο Casa Rusti στην Πεσκάρα της Ιταλίας. Στα πλάνα φαίνεται ένας άλλος υπάλληλος να βρίσκεται σε κατάσταση σοκ την ώρα που ο δράστης πυροβολεί το θύμα.

Ο σεφ ο οποίος είναι πατέρας ενός αγοριού υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και αναρρώνει στο νοσοκομείο. Μετά τους πυροβολισμούς, ο δράστης αναζήτησε καταφύγιο σε συγγενείς του στην περιοχή πριν διαφύγει προς τα βόρεια με ταξί.

Λίγο αργότερα η αστυνομία της Ιταλίας τον συνέλαβε σε ένα πρατήριο καυσίμων σε αυτοκινητόδρομο στο Πεζάρο. Κατά την διάρκεια των ερευνών, οι αστυνομικοί βρήκαν ένα ημιαυτόματο όπλο, το οποίο πιθανότατα να είναι και αυτό που χρησιμοποιήθηκε στο εστιατόριο.

Ο δράστης λάμβανε σύνταξη αναπηρίας μετά από ένα τροχαίο ατύχημα σε ηλικία 19 ετών που του άφησε σοβαρή εγκεφαλική βλάβη. Ο δικηγόρος του είπε ότι ο πελάτης του κυκλοφορούσε με όπλο πάντα, διότι συχνά τον κορόιδευαν για το πρόβλημά του.

Ο νεαρός σεφ, μιλώντας στα τοπικά μέσα ανέφερε: «Σκέφτηκα ότι είμαι νεκρός, ότι θα πεθάνω σύντομα. Προσευχήθηκα στον Θεό. Δεν ξέρω τι πυροδότησε την οργή του, είχε έρθει τις δύο προηγούμενες μέρες για φαγητό. Δεν τον γνώριζα. Είχε φάει ένα κεμπάπ και μου είχε ζητήσει άλλα δέκα. Μου είπε ότι τα ήθελε πιο αλμυρά γιατί τα πρώτα δεν ήταν και τόσο».

plus.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook