Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χανίων: Με την μεγαλύτερη συμμετοχή έκλεισε η δύσκολη αγωνιστική χρονιά για την ανοικτή θάλασσα

ιστιοπλοϊκός-όμιλος-χανίων-με-την-μεγ-1337722

Τον τελευταίο αγώνα για το τοπικό πρωτάθλημα ιστιοπλοΐα είχε ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χανίων το προηγούμενο Σαββατοκύριακο 04 και 05 Δεκεμβρίου 2021.

Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε ο αγώνας ανοικτής θάλασσας, με την επωνυμία «Ένωση Κρήτης 1» με την διαδρομή Χανιά-περ. Νησίδων – Χανιά με συνολική απόσταση 18,5 ν.μ. και την Κυριακή ο αγώνας «Ένωσης της Κρήτης 2» με διαδρομή Χανιά – Θοδωρού – Χανιά με συνολική απόσταση 13,5 ν.μ..

Οι αγώνες οργανώθηκαν από τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Χανίων (ΙΟΧ) ήταν μέρος του κοινού πρωταθλήματος του 2021 του ΙΟΧ με τον Ναυτικό Όμιλο Χανίων (ΝΟΧ), με απόλυτο σεβασμό στα υγειονομικά πρωτόκολλα της ΓΓΑ και ΕΙΟ.

Συμμετοχή δήλωσαν επτά σκάφη:

· * Το Νιρήις (ΙΟΧ) με κυβερνήτη τον Γιακουμιδάκη Ιωάννη και πλήρωμα τους: Δίκας Δημήτριο, Σουρλίγκας Μάνος και Τσιλιγιάννη Σπυριδούλα

· * το Στέλλα (ΙΟΧ) με κυβερνήτη τον Μητρόπουλο Βασίλειο και πλήρωμα τους : Σώκο Κωνσταντίνο, Ανταλής Στέφανος, Τουρπτσόγλου Μαρία, Μαρκάκής Ονούφριος, Μαζαράκης Γιώργος και ο Λαγουδάκης Εμμανουήλ

· * το Αίθρα (ΝΟΧ) με κυβερνήτη τον Γκότση Αλέξανδρο και πλήρωμα τον Αριστείδη Κοτόπουλο, Ροβιθάκης Αναστάσιος και ο Πόταγας Οδυσσέας

· * το Αλμύρα (ΝΟΧ) με κυβερνήτη τον Ναναδάκη Δημήτριο και πλήρωμα τους : Αλιφιεράκης Γιώργος και Αρετάκης Χρήστος

· * το Κορμοράνος(ΝΟΧ) με κυβερνήτη τον Μανιουδάκη Κωνσταντίνο και πλήρωμα τους : Αναστασόπουλος Γεώργιος, Λουκάκης Κωνσταντίνος, Περβανάς Αθανάσιος, Λειβαδίτη Χριστίνα

· * το Μύρια (ΙΟΧ) με κυβερνήτη τον Μαρίνο Σταύρο και πλήρωμα τους : Παπαδάκη Γιώργο και Πετράκη Γιώργο.

· *και το Άνεμος (ΙΟΧ) με κυβερνήτη τον Κνιθάκη Γρηγόρη και πλήρωμα: Κνιθάκη Νικόλαο

Στον πρώτο αγώνα δυστυχώς δεν τερμάτισε κανένα συμμετέχων σκάφος εντός του προβλεπόμενου χρονικού ορίου, εξαιτίας της χαμηλής έντασης ανέμων, παρά την αγωνιστική διάθεση των πληρωμάτων.

Την επόμενη μέρα η μέτριας έντασης άνεμοι από Β ΒΔ κατεύθυνση, επέτρεψαν στα πληρώματα να αγωνιστούν και να απολαύσουν ένα ωραίο αγώνα.

Η κατάταξη των σκαφών στον δεύτερο αγώνα ήταν η εξής:

1η Θέση – Αλμύρα

2η Θέση – Αίθρα

3η Θέση – Μύρια

4η Θέση – Κορμοράνος

5η Θέση – Νηρήις

6η Θέση – Στέλλα

7η Θέση – Άνεμος

Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χανίων «ευχαριστεί, συγχαίρει τα πληρώματα για την αγωνιστικότητά τους και ανανεώνει το ραντεβού την καινούργια χρονιά, αφού ευχηθεί υγεία, Καλά Χριστούγεννα και η Καινούργια χρονιά να μας βρει στη θάλασσα που τόσο μας έλειψε τα προηγούμενα χρόνια».

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook