Ισπανία-κορονοϊός: Στους 517 μειώθηκαν οι νέοι θάνατοι | Οι νεκροί έφθασαν τους 17.489

ισπανία-κορονοϊός-στους-517-μειώθηκαν-ο-1023247

Ο αριθμός των νεκρών από τον κορωνοϊό μέσα σε μία ημέρα στην Ισπανία μειώθηκε σε 517 σήμερα, αυξάνοντας τον συνολικό απολογισμό των νεκρών σε 17.489.

Αυτό ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας της χώρας, προσθέτοντας πως πρόκειται για τη μικρότερη αναλογικά ημερήσια αύξηση αφότου άρχισε η καταγραφή. Το υπουργείο ανέφερε σε ανακοίνωσή του πως ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων αυξήθηκε σε 169.496. Ο αριθμός αυτός των νέων κρουσμάτων (3.477) σε μία ημέρα είναι ο χαμηλότερος από τις 20 Μαρτίου.

Την ίδια ώρα μάσκες προστασίας δίνονταν σήμερα σε πολίτες στους κύριους σταθμούς δημόσιων συγκοινωνιών της Ισπανίας, καθώς η κυβέρνηση χαλάρωσε το αυστηρό lockdown που είχε επιβάλει για να συγκρατήσει την πανδημία.

Καθώς η Ισπανία εισέρχεται στον δεύτερο μήνα του lockdown, μερικές επιχειρήσεις που δεν μπορούν να λειτουργήσουν με τηλεργασία, ανάμεσα στις οποίες αυτές των οικοδομών και των κατασκευών, μπόρεσαν σήμερα να επαναλειτουργήσουν, προκαλώντας επικρίσεις από μερικούς περιφερειακούς ηγέτες οι οποίοι εκφράζουν φόβους για αναζωπύρωση της Covid-19.

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook