Ισπανία: Χλεύασαν ομαδικά 11χρονο στο σχολείο ανήμερα των γενεθλίων του – Κύμα συμπαράστασης από δεκάδες σταρ

ισπανία-χλεύασαν-ομαδικά-11χρονο-στο-σχ-1518227

Ένα αδιανόητο περιστατικό εκφοβισμού σημειώθηκε σε σχολείο της Ισπανίας, καθώς ένα 11χρονο παιδάκι έπεσε θύμα ομαδικού χλευασμού και μάλιστα ανήμερα των γενεθλίων του.

Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, ο 11χρονος Ίθαν πήγε στο σχολείο με μια τούρτα στα χέρια για τους συμμαθητές του, όμως εκείνοι όταν τον είδαν συγκεντρώθηκαν γύρω του και παραλλάζοντας τους στίχους του «Χρόνια Πολλά», φώναζαν «χοντρέ».

«Σήμερα, ο αδελφός μου έκλεινε τα 11. Ήταν χαρούμενος, πήγε χθες και αγόρασε μια τούρτα για να γιορτάσει (τα γενέθλια) στην τάξη (…) Και αντί να του τραγουδήσουν τα χρόνια πολλά, οι συμμαθητές του έκαναν την ευχάριστη έκπληξη να τον αποκαλέσουν τραγουδιστά χοντρό», ανέφερε ο μεγαλύτερος αδελφός του, ο Μάρκος, στο Instagram, αναρτώντας σχετικό βίντεο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ES.DECIRDIARIO (@es.decirdiario)

Έτσι, επιστρέφοντας στο σπίτι του, ο Ίθαν κατέρρευσε. Φέρεται να είπε, σύμφωνα με τον αδελφό του, ότι «η ζωή είναι σκ… και δεν θέλει πια να ζει». Ο Ίθαν βιώνει εδώ και τέσσερα χρόνια «προσβολές, φτυσίματα» μπροστά στα μάτια των καθηγητών που «δυστυχώς» δεν κάνουν τίποτα, πρόσθεσε.

Ο λογαριασμός Es-decirdiario λοιπόν, αναμετέδωσε την ανάρτηση του Μάρκος, καλώντας τους 700.000 «ακολούθους» του να ευχηθούν «χρόνια πολλά» στον Ίθαν με ένα βίντεο.

Η πρωτοβουλία λειτούργησε τόσο καλά που πολλοί άγνωστοι αλλά και σταρ, όπως ο Αντουάν Γκριεζμάν, έστειλαν στο παιδί ευχετήρια μηνύματα. «Σου εύχομαι χρόνια πολλά, να γιορτάσεις με τους φίλους και την οικογένειά σου. Να μεγαλώσεις, η ζωή είναι ωραία. Σε φιλώ, κουράγιο και σε περιμένω εδώ για να δεις έναν αγώνα όποτε θέλεις στο Wanda», το στάδιο της Ατλέτικο Μαδρίτης, είπε ο ποδοσφαιριστής.

Σε ένα 40λεπτο βίντεο που μόνταρε το Es.decirdiario, χρόνια πολλά εύχονται στον Ίθαν πολλοί άλλοι Ισπανοί σταρ, όπως ο streamer Ιμπάι Γιάνος, ο ηθοποιός Άρον Πάιπερ (γνωστός από τη σειρά Elite του Netflix), το μανεκέν και ηθοποιός Τζον Κορταχαρένα και η τραγουδίστρια Αϊτάνα.

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook