Ισόπαλος ο ΝΟΧ στο Φάληρο

ισόπαλος-ο-νοχ-στο-φάληρο-797259

Σε ισοπαλία με σκορ 6-6 υποχρεώθηκε ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ΑΝΕΚ LINES απέναντι στο Παλαιό Φάληρο στην πρεμιέρα του β’ γύρου για το πρωτάθλημα της Α1 εθνικής κατηγορίας.

Η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα ολοκλήρωσε το παιχνίδι με παράπονα για τα σφυρίγματα των διαιτητών, καθώς το Παλ. Φάληρο κατάφερε να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης με αποβολή που κατά πάσα πιθανότητα δεν υπήρχε του Νάστραν κι αφού είχε προηγηθεί τάιμ άουτ που πήρε ο Τεό Λοράντος για τους γηπεδούχους σε χρόνο που δεν έπρεπε να δοθεί αφού αυτό συνέβη πριν την αποβολή του ξένου παίκτη του ΝΟΧ! Χάρη ουσιαστικά σε αυτές τις δύο αποφάσεις και παίζοντας το Παλ. Φάληρο με παίκτη παραπάνω στην τελευταία φάση του αγώνα, σκόραρε με τον Τρούλο, αποσπώντας την ισοπαλία με 6-6. Μάλιστα, αμέσως μετά οι Κατσουλάκης και Τρούλος αποβλήθηκαν με αντικατάσταση ενώ με τη λήξη του αγώνα δέχθηκε κόκκινη κάρτα ο Ματέι Νάστραν!

Ο ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES είχε μια πολύ καλή απόδοση σε όλο το παιχνίδι, δείχνοντας ότι θα μπορούσε να έχει «καθαρίσει» μία ακόμα εκτός έδρας νίκη. Από την άλλη, παραμένει αήττητος για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι και πλέον στρέφει το ενδιαφέρον του στο ματς της επόμενης αγωνιστικής απέναντι στον Ομιλο Φίλων Θαλάσσης.

Τα 8λεπτα: 1-3, 1-0, 2-1, 2-2

Παλ. Φάληρο (Τεό Λοράντος): Κατσαγούνος, Γωνιωτάκης 2, Γαρδίκας 2, Αλαφραγκής, Βιτέλλας, Τοράκης, Τσολακούδης, Ρομπόπουλος, Αλεξίου, Τρούλος 2, Σόουζα, Δήμου, Μητράκης, Κατσαγούνος, Μοσχοβέλης

Ν.Ο. Χανίων ΑΝΕΚ LINES (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Αποστολάκης 1, Πετρόχειλος, Νάστραν, Χατζηκυριακάκης 2, Μητράκης, Βουλγαράκης 2, Χαριτάκης 1, Μπαριωτάκης, Κατσουλάκης, Αγιωργούσης, Μαζοκοπάκης, Πολογεώργης

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook