Ισόπαλος ο ΝΟΧ με τον Υδραϊκό στο κολυμβητήριο Χανίων

ισόπαλος-ο-νοχ-με-τον-υδραϊκό-στο-κολυμ-810581

Ένα συγκλονιστικό παιχνίδι διεξήχθη στο κολυμβητήριο Χανίων, με το Ναυτικό Όμιλο Χανίων ΑΝΕΚ LINES να καταφέρνει με μια μεγάλη ανατροπή, να φτάνει στο ισόπαλο αποτέλεσμα με σκορ 10-10 απέναντι στον Υδραϊκό στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής για την Α1.

Η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα ο οποίος δεν βρέθηκε στον πάγκο λόγω τιμωρίας από το προηγούμενο παιχνίδι στη Χίο, κατάφερε να αποφύγει μια ήττα που έμοιαζε σίγουρη, καθότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 7-2, 8-4 και 10-6!

Μάλιστα, το 10-6 ήταν το σκορ που τελείωσε η τρίτη περίοδος, ωστόσο τέσσερα αναπάντητα τέρματα στο τελευταίο οκτάλεπτο διαμόρφωσαν το τελικό σκορ, με τον ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES να σώζει την παρτίδα και να γλιτώνει από μια σίγουρη ήττα.

Από ‘κει και πέρα, o NOX έχει σοβαρά παράπονα από την διαιτησία και ειδικότερα από τα σφυρίγματα του κ. Παϊρακταρίδη, τα οποία μάλιστα σκοπεύει να κοινοποιήσει στον ΣΕΔΥ, αλλά και στην ΚΟΕ.Σε κάθε περίπτωση, με αυτή την ισοπαλία ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ΑΝΕΚ LINES φτάνει τους 21 βαθμούς και συνεχίζει να ελπίζει για μία θέση στα πλέι οφ.

Οσον αφορά τα γκολ, οι Νάστραν, Μπατάκης, Βουλγαράκης και Χαριτάκης μοιράστηκαν από δύο, ενώ ένα γκολ σημείωσαν οι Χατζηκυριακάκης και Μπαριωτάκης. Για τον Υδραϊκό, πρώτοι σκόρερ αναδείχτηκαν οι Τσαχειλίδης και Ιρβινγκ πετυχαίνοντας από τρία τέρματα ο καθένας τους.

Τα 8λεπτα: 2-4, 2-4, 2-2, 4-0

Διαιτητές: Κουρέτας, Παϊρακταρίδης

Ν.Ο. Χανίων ANEK LINES (Αλέκος Κουβαριτάκης / Μανούσος Βιζυράκης): Λεβεντάκης, Παπαδόπουλος, Πολύζος, Νάστραν 2, Χατζηκυριακάκης 1, Μπατάκης 2, Βουλγαράκης 2, Χαριτάκης 2, Μπαριωτάκης 1, Λειψάκης, Αγιωργούσης, Μαζοκοπάκης, Κουτρουλάκης, Αποστολάκης, Μανιουδάκης.

Υδραϊκός (Δημήτρης Κραβαρίτης): Φλέγκας, Καζάζης, Μιτελούδης, Κοκκινάκης 1, Πρέκας 2, Καλαργυρός, Μπλάνης, Χονδροκούκης 1, Αργυρόπουλος Κ., Στελλάτος, Τσαχειλίδης 3, Ιρβινγκ 3, Μαντής, Ρουμάνης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook