Ισόπαλο το χανιώτικο ντέρμπι

ισόπαλο-το-χανιώτικο-ντέρμπι-947543

Ενα πολύ ωραίο παιχνίδι χωρίς όμως ν’ αναδείξει νικητή διεξήχθη στο γήπεδο Περιβολίων. Πλατανιάς και Χανιά ήρθαν ισόπαλοι με σκορ 1-1.

Τα γκολ σημειώθηκαν στο β’ ημίχρονο, με τον Πλατανιά να προηγείται στο 55’ με το πλασέ του Μιγκέλ και τα Χανιά ν’ απαντούν λίγο αργότερα, στο 73’ με δράστη τον Βρεττό, ο οποίος σκόραρε με κοντινό πλασέ. Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό και ειδικότερα προς το τέλος είχε αρκετές φάσεις και για τις δύο ομάδες προκειμένου να υπάρξει νικητής.

Σε κάθε περίπτωση το τέλος του αγώνα βρήκε τους παίκτες τους δύο ομάδων αγκαλιασμένους, απόδειξη του επιπέδου που παρουσίασε.

Να σημειωθεί ότι αυτή είναι η πρώτη ισοπαλία για φέτος για Πλατανιά και Χανιά, που φτάνουν αντίστοιχα τους 7 και τους 4 βαθμούς.

Διαιτητής: Κατοίκος (Αθηνών). Βοηθοί: Σταύρογλου – Αραβίδης (Αθηνών). 4ος διαιτητής: Μαχαίρας (Αθηνών)

Κίτρινες κάρτες: Πάνος (22′), Κουτζαβασίλης (29′), Σωτηράκος (32′), Μουμίν (45+3′), Μιγκέλ (61′), Μποσέτι (62′), Παναγιωτούδης (63′), Γκοτ (73′), Ρεβυθόπουλος (74′)

Πλατανιάς (Γιάννης Τάτσης): Γκοτ, Ρεβυθόπουλος (82′ Λεωνιδοπουλος), Ποζατζίδης, Τσαμούρης, Σαάντο, Μποσέτι, Ουές, Καραγκούνης, Μιγκέλ, Νίλι, Λουκίνας (67′ Λεϊρία).

Χανιά (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Ανδρέου (65′ Ναζλίδης), Γρομητσάρης, Κάσσος, Ουνγιαλίδης, Πάνος (65′ Βρεττός), Σωτηράκος, Μουμίν, Παναγιωτούδης, Αρναρέλλης (46′ Λεοζίνιο), Κουσκουνάς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook