Ισοπαλία στο ντέρμπι της Τούμπας

ισοπαλία-στο-ντέρμπι-της-τούμπας-1163879

Ισόπαλο με σκορ 1-1 ολοκληρώθηκε το ντέρμπι στην Τούμπα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ-Ολυμπιακό. Και οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να έχουν κερδίσει, έχοντας ευκαιρίες κι από ένα δοκάρι.

Ο Ολυμπιακός έδειξε σε καλύτερη κατάσταση στο πρώτο ημίχρονο, ενώ ο ΠΑΟΚ ήταν αισθητά καλύτερος στο δεύτερο μέρος. Σε αυτό το διάστημα άλλωστε κατάφερε να προηγηθεί στο 51’ με τον Ινγκασον από κοντά μετά την απόκρουση του Σα στην κεφαλιά του Ουάρντα.

Η απάντηση για τον Ολυμπιακό ήρθε στο 77΄ με την καρφωτή κεφαλιά από τον Μπα ο οποίος πρόλαβε στην έξοδο τον Πασχαλάκη μετά την εκτέλεση κόρνερ του Φορτούνη.

Ο Ολυμπιακός είχε δοκάρι στο 14ο λεπτό με τον Εμβιλά, ενώ στις καθυστερήσεις, ο ΠΑΟΚ είχε επίσης δοκάρι με το εξαιρετικό σουτ του Τζόλη.

Σε κάθε περίπτωση, ο Ολυμπιακός διατηρεί τη διαφορά στην βαθμολογία από τον ΠΑΟΚ στους 10 βαθμούς.

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Ινγκασον, Κρέσπο, Γιαννούλης, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Ουάρντα, Ζίβκοβιτς, Μουργκ (83’ Τζόλης), Κρμέντσικ (69’ Σφιντέρσκι).

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ραφίνια, Σεμέδο, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Καμαρά, Εμβιλά, Φορτούνης (82’ Μπουχαλάκης), Βρουσάι (62’ Ραντζέλοβιτς), Βαλμπουενά (71’ Χασάν), Ελ Αραμπί (82’ Μασούρας).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook