Ισόπαλα τα Χανιά σε φιλικό με την Κηφισιά

ισόπαλα-τα-χανιά-σε-φιλικό-με-την-κηφισ-1274088

Σε ένα αρκετά δυνατό φιλικό στο Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου η ομάδα των Χανίων αναδείχτηκε ισόπαλη 0-0 με την Κηφισιά.

Τα Χανιά μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και είχαν δοκάρι με τον Μπαΐροβιτς στο 16’. Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Κόλα έχασε σημαντική ευκαιρία, ενώ στη συνέχεια ο Κατσιμήτρος με σημαντικές επεμβάσεις σε σουτ των Γιαννιτσάνη (56’) και Φελίπε Σόουζα (72’) διατήρησε την εστία του απαραβίαστη. Στο φινάλε του αγώνα το σουτ του Κόλα έφυγε ψηλά πάνω από την εστία, σε φάση με πολύ καλές προϋποθέσεις, για να ακολουθήσει μεγάλη ευκαιρία για την Κηφισιά με τον Γιαννιτσάνη.

Το πρωί της Κυριακής (29/08) θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση στο Καρπενήσι και στη συνέχεια η αποστολή θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής για τα Χανιά.

Οι δηλώσεις του Νίκου Παπαδόπουλου:

«Είχαμε πολύ καλά διαστήματα, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, αλλά και στο δεύτερο κάποιες στιγμές. Θεωρώ ότι για την περίοδο που είμαστε, σχεδόν στην τρίτη εβδομάδα προετοιμασίας, είμαστε εκεί που θέλουμε. Ο κύριος στόχος μας είναι να δουλέψουμε τη φυσική μας κατάσταση και συγχρόνως τακτικά κομμάτια. Είναι περίοδος που πρέπει να διορθώνουμε τα λάθη μας, αυτά που κάνουμε μέσα στο γήπεδο και γι’ αυτό είμαστε κάθε μέρα να δουλεύουμε.

Θεωρώ ότι κάναμε μία πολύ καλή δουλειά, είχαμε λίγους τραυματισμούς, δυστυχώς μόνο ο Αλέξανδρος Μασούρας δεν μπόρεσε να ακολουθήσει αυτό το στάδιο, ήταν το μοναδικό μας πρόβλημα, θεωρώ ότι σε λίγες ημέρες θα είναι εντάξει και θα μπορεί να ακολουθήσει το πρόγραμμα της ομάδας για να είναι και αυτός έτοιμος στο πρωτάθλημα. Γενικά η προετοιμασία πήγε καλά, τα παιδιά δούλεψαν πολύ και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε, γιατί είναι πολύ νωρίς ακόμη για εμάς. Μία ιδιαίτερη σεζόν που πέρασε και μία ιδιαίτερη σεζόν που έρχεται, με πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα διακοπής για τους παίκτες. Θέλουμε τουλάχιστον 8 εβδομάδες προετοιμασία και ακόμη είμαστε στην τρίτη, οπότε καταλαβαίνετε ότι υπάρχει ακόμη πολλή δουλειά και στα Χανιά».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook