Ισμήνη Παπαβλασσοπούλου: «Ένιωσα ότι με περίμεναν στη γωνία, δεν άρπαξα από κάποιον κάτι»

ισμήνη-παπαβλασσοπούλου-ένιωσα-ότι-1363161

Το μοντέλο αναφέρθηκε στις συγκρίσεις με την Βίκυ Καγιά και μίλησε για το ενδεχόμενο να είναι και στην επόμενη σεζόν του GNTM.

Συνέντευξη παραχώρησε η Ισμήνη Παπαβλασσοπούλου και μίλησε για τον ρόλο της στην κριτική επιτροπή του GNTM και την σχέση της με την Βίκυ Καγιά.

Το γνωστό μοντέλο μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και δήλωσε αρχικά: «Με τη Βίκυ τα πηγαίναμε πάντα πολύ καλά, είναι ένας πολύ γλυκός άνθρωπος. Μιλήσαμε πριν ξεκινήσει το GNTM. Μου έδωσε συμβουλές, όμως δεν είχαμε πολύ χρόνο να τα πούμε. Περίμενα ότι θα υπάρχει σύγκριση, ήταν αναπόφευκτο. Ένιωσα ότι με περίμεναν στη γωνία. Δεν μπορείς να συγκρίνεις έναν άνθρωπο που τώρα κάνει τα πρώτα του βήματα με κάποιον που έχει περάσει από χίλια κύματα, που έχει κάνει θέατρο, ταινία κ.α. Εγώ είμαι η Ισμήνη και η Βίκυ είναι η Βίκυ».

Στη συνέχεια πρόσθεσε για το ρόλο της στο GNTM: «Είχα το άγχος που έχεις όταν ξεκινάς. Ο ρόλος του κριτή στο GNTM δεν είναι κάτι που είχα στο μυαλό μου. Στην αρχή είχα άγχος και προσπαθούσα να βρω τα πατήματά μου, μετά ένιωσα λίγο πιο χαλαρή και άνετη και βγήκαν διάφορα. Οι τσακωμοί με τη Ζεν ήταν εκείνης της ώρας, μετά μας περνούσε και γελούσαμε».

Η Ισμήνη Παπαβλασσοπούλου αναφέρθηκε επίσης στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στη θέση της η Βίκυ Καγιά. «Το να επιστρέψει η Βίκυ στο GNTM δεν θα μου κάνει εντύπωση, ήταν τόσα χρόνια στο σόου. Αν μου γίνει πρόταση για την επόμενη χρονιά, θα το δω με χαρά, πέρασα καλά», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος για την αρνητική κριτική που έχει δεχτεί δήλωσε: «Στεναχωριέμαι γενικά σαν άνθρωπος, ειδικά όταν χωρίς να ξέρουν κάποιον, τον κρίνουν αρνητικά πριν προλάβει να δείξει ποιος είναι. Με ενοχλεί γενικά το αρνητικό στοιχείο. Με στενοχωρεί. Ένιωσα ότι κρίνομαι λες και άρπαξα από κάποιον κάτι, λες και χτύπησα κάποια πόρτα. Δεν χτύπησα καμία πόρτα. Με πήραν τηλέφωνο, πέρασα από οντισιόν, όπως και άλλα κορίτσια και με πήραν».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook