Ισχυροί νοτιάδες «χτυπούν» τα Χανιά: Πτώση δέντρου στις Βρύσες – Προσοχή στις μετακινήσεις στην Εθνική Οδό!

ισχυροί-νοτιάδες-χτυπούν-τα-χανιά-π-1111316

Ισχυροί νοτιάδες έπληξαν από το πρωί τα Χανιά, επιβεβαιώνοντας τις προβλέψεις των μετεωρολόγων για την περιοχή μας (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, οι νότιοι άνεμοι έπνεαν με ένταση 6 – 7 Μποφώρ και με μέγιστες ριπές που θα ξεπερνούσαν ακόμη και τα 8 Μποφώρ.

Προβλήματα προκλήθηκαν στην Εθνική Οδό Χανίων – Ρεθύμνου καθώς σημειώθηκαν πτώσεις μεγάλων φυλλωμάτων σε διάφορα σημεία, ιδιαίτερα στην περιοχή Καβρού και Γεωργιούπολης.

Επίσης είχαμε μία πτώση δέντρου στις Βρύσες προς Καλαμίτσι, με αποτέλεσμα να είναι προς το παρόν κλειστός ο δρόμος στο συγκεκριμένο τμήμα.

Πτώση ευκάλυπτου σημειώθηκε στον δρόμο που οδηγεί από το Γαβαλομούρι προς Βούβες, στον δήμο Πλατανιά, με τα συνεργεία ήδη να προχωρούν στην απομάκρυνσή του. Από τον Δήμο Πλατανιά επισημαίνουν ότι απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή σε όλο το οδικό δίκτυο και να τηρούνται στο ακέραιο οι οδηγίες πυρασφάλειαςm καθώς ο κίνδυνος φωτιάς είναι ιδιαίτερα υψηλός.

Επικίνδυνη κατάσταση σημειώθηκε στο κέντρο των Χανίων, ακριβώς έξω από το δημαρχείο, όταν κλαδί αποκόπηκε από δέντρο και έπεσε δίπλα σε δίκυκλο, με τον οδηγό πάντως να αποφεύγει τον τραυματισμό.

Δείτε φωτογραφίες: 

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook